Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kolegu se na Mazdi5 letnik 2008 dogaja slede?e in sicer se pri?ge oran?na lu?ka za volan in volan postane trd. ?e avto ugasne in ponovno pri?ge je zopet vse vredu vendar se zadeva po dolo?enem ?asu ponovi. Ima kdo kak?no idejo kaj bi lahko bilo?

Napisano

Kolegu se na Mazdi5 letnik 2008 dogaja slede?e in sicer se pri?ge oran?na lu?ka za volan in volan postane trd. ?e avto ugasne in ponovno pri?ge je zopet vse vredu vendar se zadeva po dolo?enem ?asu ponovi. Ima kdo kak?no idejo kaj bi lahko bilo?

Naj pogleda servo olje, ?e ga je dovolj.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

?e ima elektro-hidravli?ni servo, je lahko te?ava v slabem akumulatorju. Sam imam 2008 mazdo3, pa sem ga ravnokar menjal (bi ga moral ?e pred zimo, zares, ampak sem ?krtica :) ).

A je avto bil vklju?en v recall zaradi korozije cevi servo sistema? ?e ja, pa ta servis ni bil narejen, potem naj ga naredijo oz. naj kolega vsaj preveri, kako je s tem. Pri meni je bil recall servis narejen ?e po izteku garancije, na stro?ke Mazde.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.