Balki Napisano 1. maj, 2012 Prijavi Napisano 1. maj, 2012 Kolegu se na Mazdi5 letnik 2008 dogaja slede?e in sicer se pri?ge oran?na lu?ka za volan in volan postane trd. ?e avto ugasne in ponovno pri?ge je zopet vse vredu vendar se zadeva po dolo?enem ?asu ponovi. Ima kdo kak?no idejo kaj bi lahko bilo? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. maj, 2012 Prijavi Napisano 1. maj, 2012 je Balki napisal: Kolegu se na Mazdi5 letnik 2008 dogaja slede?e in sicer se pri?ge oran?na lu?ka za volan in volan postane trd. ?e avto ugasne in ponovno pri?ge je zopet vse vredu vendar se zadeva po dolo?enem ?asu ponovi. Ima kdo kak?no idejo kaj bi lahko bilo? Naj pogleda servo olje, ?e ga je dovolj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
JoeJoe Napisano 1. maj, 2012 Prijavi Napisano 1. maj, 2012 je Balki napisal: Kolegu se na Mazdi5 letnik 2008 dogaja slede?e in sicer se pri?ge oran?na lu?ka za volan in volan postane trd. ?e avto ugasne in ponovno pri?ge je zopet vse vredu vendar se zadeva po dolo?enem ?asu ponovi. Ima kdo kak?no idejo kaj bi lahko bilo? ?e ima elektro-hidravli?ni servo, je lahko te?ava v slabem akumulatorju. Sam imam 2008 mazdo3, pa sem ga ravnokar menjal (bi ga moral ?e pred zimo, zares, ampak sem ?krtica ). A je avto bil vklju?en v recall zaradi korozije cevi servo sistema? ?e ja, pa ta servis ni bil narejen, potem naj ga naredijo oz. naj kolega vsaj preveri, kako je s tem. Pri meni je bil recall servis narejen ?e po izteku garancije, na stro?ke Mazde. Citiraj
Balki Napisano 1. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 1. maj, 2012 je YavarYe X6V6 napisal: Naj pogleda servo olje, ?e ga je dovolj. Servo olja je dovolj. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.