MAZDA 136 CD Napisano 5. maj, 2012 Prijavi Napisano 5. maj, 2012 Pozdravljeni ! Mam te?avo Mazda 6 cd136 . Vjutro avto normalno v?ge , se zapeljem v slu?bo .Konc ?ihta se usedem v avto ho?em za?tartat in tema, samo vergla brez sledu da bi pri?gal ( tema ) Je mel ?e kdo tak primer ... Nobena lu?ka ne gori , ?rpalka zabrni a nima znaka da bi v?gal ... Citiraj
batko Napisano 5. maj, 2012 Prijavi Napisano 5. maj, 2012 Pozdravljeni ! Mam te?avo Mazda 6 cd136 . Vjutro avto normalno v?ge , se zapeljem v slu?bo .Konc ?ihta se usedem v avto ho?em za?tartat in tema, samo vergla brez sledu da bi pri?gal ( tema ) Je mel ?e kdo tak primer ... Nobena lu?ka ne gori , ?rpalka zabrni a nima znaka da bi v?gal ... Preveri ce pride nafta iz pumpe, odvijes cev ki gre na injektor in zaverglaj. Citiraj www.gistel.si
YavarYe X6V6 Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Pozdravljeni ! Mam te?avo Mazda 6 cd136 . Vjutro avto normalno v?ge , se zapeljem v slu?bo .Konc ?ihta se usedem v avto ho?em za?tartat in tema, samo vergla brez sledu da bi pri?gal ( tema ) Je mel ?e kdo tak primer ... Nobena lu?ka ne gori , ?rpalka zabrni a nima znaka da bi v?gal ... Dodaj malenkost gasa, ko ga vergla? in potem sporo?i kaj se je zgodilo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 ali ga pa na roko napumpa? na filtru in proba? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Andriy Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Koliko je stara Mazdica? Meni se je pri moji zgodilo podobno, ko sem pri?el domov iz ?ihta je vse delalo normalno, ko sem jo hotel ?ez 1 urco ponovno v?gat ni bilo efekta. Potrebno je bilo zamenjati akumulator, nov je bil notri 6 let. Upam da sem kaj pomagal Citiraj
MAZDA 136 CD Napisano 6. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Dodaj malenkost gasa, ko ga vergla? in potem sporo?i kaj se je zgodilo. Hallo .. Ni? se ne zgodi tema .... Poskusil sem snet cev , ki pride iz rezervoarja na filter in tema ni dovoda goriva do motorja .....,1 Citiraj
batko Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Hallo .. Ni? se ne zgodi tema .... Poskusil sem snet cev , ki pride iz rezervoarja na filter in tema ni dovoda goriva do motorja .....,1 Ma ne tisto cevko, ki gre na filter od nafte. Tvoj avto nima pumpe v rezervarju. Odvit mora? cev, ki je pod pokrovom od motorja, tista ki je pri?ravfana direktno na injektor. Citiraj www.gistel.si
MAZDA 136 CD Napisano 8. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 8. maj, 2012 Ma ne tisto cevko, ki gre na filter od nafte. Tvoj avto nima pumpe v rezervarju. Odvit mora? cev, ki je pod pokrovom od motorja, tista ki je pri?ravfana direktno na injektor. Menjal sem naftni filter , pumpica gre na trdo . Spredaj na na kovinski cevi sem snel kapico za test dovoda goriva - ko pumpam na pumpico brizga ven , ko verglam tema ... Baje je nek ventil na pumpi Tega sem tudi snel , sprobal - ko ni elektrike- pihne? skoz je odprt , ko je elektrika pa ne more? - je zaprt . Zgleda da ta tudi dela . .. edino , ?e se druga?e odnese , k je zmontiran not ... Citiraj
jures Napisano 8. maj, 2012 Prijavi Napisano 8. maj, 2012 misli? IMV ventil - ta regulira pritisk na benz pumpi, ampak nisem ?e sli?al da bi zezal pri v?igu, le pri ?tantgasu? Druga?e pa ?ist ena nevmesna probaj ?e z rezervnim klju?em....(koda) Menjal sem naftni filter , pumpica gre na trdo . Spredaj na na kovinski cevi sem snel kapico za test dovoda goriva - ko pumpam na pumpico brizga ven , ko verglam tema ... Baje je nek ventil na pumpi Tega sem tudi snel , sprobal - ko ni elektrike- pihne? skoz je odprt , ko je elektrika pa ne more? - je zaprt . Zgleda da ta tudi dela . .. edino , ?e se druga?e odnese , k je zmontiran not ... To ne pomeni ni? drugega kot to da cev ni zama?ena, da pa nafto potegne je potreben pritisk, ki pa ne pride proti motorju ampak iz motorja PReden kaj menja? preveri vse cevi, tudi na zra?nem filtru - celoten zajem zraka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
MAZDA 136 CD Napisano 8. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 8. maj, 2012 misli? IMV ventil - ta regulira pritisk na benz pumpi, ampak nisem ?e sli?al da bi zezal pri v?igu, le pri ?tantgasu? Druga?e pa ?ist ena nevmesna probaj ?e z rezervnim klju?em....(koda)To ne pomeni ni? drugega kot to da cev ni zama?ena, da pa nafto potegne je potreben pritisk, ki pa ne pride proti motorju ampak iz motorja PReden kaj menja? preveri vse cevi, tudi na zra?nem filtru - celoten zajem zraka Vse preverjeno , vse ok ,,, Je mo?no da je ?la ?rpalka ? baje se to na mazdi ne dogaja , upam da nisem jaz ta sre?ko da mi je ?la .. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. maj, 2012 Prijavi Napisano 9. maj, 2012 Viva las d.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
batko Napisano 9. maj, 2012 Prijavi Napisano 9. maj, 2012 Vse preverjeno , vse ok ,,, Je mo?no da je ?la ?rpalka ? baje se to na mazdi ne dogaja , upam da nisem jaz ta sre?ko da mi je ?la .. Kaj si ga imel priklopljenega na testerju? Lahko ti je sol senzor na odmicni gredi, ni lih pogosta napaka na ?estkah ampak... Citiraj www.gistel.si
MAZDA 136 CD Napisano 10. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. maj, 2012 Kaj si ga imel priklopljenega na testerju? Lahko ti je sol senzor na odmicni gredi, ni lih pogosta napaka na ?estkah ampak... Res bo problem na senzurju , ne dobi pulza motorja naprej ,,, Citiraj
dpicul Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 Res bo problem na senzurju , ne dobi pulza motorja naprej ,,, cena senzorja? Citiraj
jelence Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 Pozdravljeni ! Mam te?avo Mazda 6 cd136 . Vjutro avto normalno v?ge , se zapeljem v slu?bo .Konc ?ihta se usedem v avto ho?em za?tartat in tema, samo vergla brez sledu da bi pri?gal ( tema ) Je mel ?e kdo tak primer ... Nobena lu?ka ne gori , ?rpalka zabrni a nima znaka da bi v?gal ... pOZDRAVLJEN JAZ SEM MEL ISTI PROBLEM KOT TI MI JE PA CRKNO GLAVNI VENTIL NA BOSS PUMPI TO JE VENTIL ZA GAS!!! PRI ?ERBINEKI PRIDE 340? V AVSTRIJI NA MAZDA SERVISU PA PRIDE 170? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.