mazda_mx Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 Komot lahko se kaksen Power box stestiramo. Racunajte da se bo zavleklo in bo treba prit kaj prej. Mimogrede gre pol ure za avto. Citiraj
Baby Viper Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 Pred tem pa bi lahko ?e z lumpijem pri?la pomerit kak?ne so zdj kej cifre pri 'strojih'.. jaz z vragom, on pa s snegul?ico. Pa mamo res ?e skor mazda dyno day Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 Jaz lahko ?e svojo ki?to pripeljem, ?al pa trenutno razpolagam le s serijskim filtrom. Verjetno se da hitro (po indijansko) namestit enga "?portnega" pa se vidi primerjavo a ne. Mogo?e imam jaz ?e enga za v box vi?ka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 ?e bo? pri volji ga lahko posodi? (za test). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazda_mx Napisano 29. november, 2012 Prijavi Napisano 29. november, 2012 Da ponovim za vsak slucaj. Nasledni teden sreda 5.12. ob 16.30 je ze dogovorjeno za dva avta. Kdorkoli bi zelel priti in preskusit filter ali power box mora priti prej. Upostevati je treba da gre priblizno pol ure za vsak avto. Meri se original in potem s filtrom ali power boxom. Za bencince lahko pomerimo izpuh z lambda sondo. Lokacija Avtoelektronika Crnuce. Cena 30 eur po avtu. Citiraj
Sirius Napisano 29. november, 2012 Prijavi Napisano 29. november, 2012 Koliko konjev da ?portni filter? Mislim, da vsaj enega, druga?e pa nekako toliko kot ima avto sede?ev. Moral sem v tej napeti situaciji se mi je pa? utrnila misel. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Baby Viper Napisano 29. november, 2012 Prijavi Napisano 29. november, 2012 Tudi jaz bi pri?el pomerit, ampak brez menjav filtrov, samo ?tevilka bi me zanimala Koliko prej se oglasim? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Dejan Pavlovic Napisano 30. november, 2012 Prijavi Napisano 30. november, 2012 Tudi jaz bi pri?el pomerit, ampak brez menjav filtrov, samo ?tevilka bi me zanimala Koliko prej se oglasim? ti raj rde?o prpel:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Baby Viper Napisano 30. november, 2012 Prijavi Napisano 30. november, 2012 ti raj rde?o prpel:) Ja kero pa misl? da mam namen pripelat? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mazda_mx Napisano 30. november, 2012 Prijavi Napisano 30. november, 2012 Recimo ob 16 uri. 16:30 in naprej je ze zasedeno. Citiraj
mazda_mx Napisano 3. december, 2012 Prijavi Napisano 3. december, 2012 Kdor ima namen priti naj napise tukaj ali pa na PM, da vem od kdaj do kdaj rezervirati termin na merilnih valjih. Citiraj
Baby Viper Napisano 3. december, 2012 Prijavi Napisano 3. december, 2012 Jz bi kr rezerviral omenjeni termin ob 16. uri. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mazda_mx Napisano 3. december, 2012 Prijavi Napisano 3. december, 2012 OK. Namerava se kdo kaj sprobat na valjih? Citiraj
jures Napisano 3. december, 2012 Prijavi Napisano 3. december, 2012 OK. Namerava se kdo kaj sprobat na valjih? zal prezgodaj po peti uri lahko.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 3. december, 2012 Prijavi Napisano 3. december, 2012 OK. Namerava se kdo kaj sprobat na valjih? Ob 16.uri bom tudi jaz tam (na voljo bom imel klasi?ni zra?ni filter in priskrbel sem si K&N vlo?nega za v ?katlo). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazda_mx Napisano 3. december, 2012 Prijavi Napisano 3. december, 2012 Ob 16:30 sta dva avta. Verjetno bosta se prek 17. ure. Ce zelis pocakat ta dva avta. zal prezgodaj po peti uri lahko.... Ce lahko prides se malce prej toliko bolje. Ob 16.uri bom tudi jaz tam (na voljo bom imel klasi?ni zra?ni filter in priskrbel sem si K&N vlo?nega za v ?katlo). Citiraj
Z M A J Napisano 4. december, 2012 Prijavi Napisano 4. december, 2012 Bom pozkusil kake 10 minut prej pridet, dost ve? pa mi verjetno ne bo uspelo. @Viper - ti bi si pa lahko od Peri?nikove Miata izposodu CAI, da primerja? razliko a ne. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 4. december, 2012 Prijavi Napisano 4. december, 2012 Saj pravim da prej ne morem, to ste mislili jutri a ne? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 4. december, 2012 Prijavi Napisano 4. december, 2012 A ima CAI? Lahko da ga je v?asih mel, pa ga zdej mogo?e nima, nisem tok na teko?em. EDIT; kot ka?e mi ju3 ne bo zneslo, odstopam Pavlovi?u svoj termin. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 4. december, 2012 Prijavi Napisano 4. december, 2012 jst sm na bolniski...tok da moj avto tut...pa filtr...vsi trije kaslamo... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
mazda_mx Napisano 4. december, 2012 Prijavi Napisano 4. december, 2012 Jutri v sredo. Zaenkrat naj bi zaceli ob 15:50. Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 js sm ?e zmenjen dans ob 16.30:) see ya Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
jures Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 kaj pa na primer kasneje proti ve?eru - je vse polno? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Metachlone Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 js sm ?e zmenjen dans ob 16.30:) see ya Jest pridem enkrat ?im prej po 17ih s K&N filtrom za primerjavo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.