Još šta Napisano 22. november, 2012 Prijavi Napisano 22. november, 2012 drgac pa ja,se ne motis. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Dejan Pavlovic Napisano 22. november, 2012 Prijavi Napisano 22. november, 2012 Rabimo en avto, ki bo imel oba filtra na voljo. js se takoj javim.. mam ?portnega in original:).. 10 min premonta?a:) mam pa mazdo mx-5 1.6 Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
mazda_mx Napisano 22. november, 2012 Prijavi Napisano 22. november, 2012 Ce se najde vec avtov toliko bolje. Se kdo , ki ima samo "sportni" vlozni filter ki gre v original skatlo za zracni filter? Da se bo lahko preskusilo vec varinat in dobimo cimvec rezultatov. Citiraj
jures Napisano 22. november, 2012 Prijavi Napisano 22. november, 2012 Ce se najde vec avtov toliko bolje. Se kdo , ki ima samo "sportni" vlozni filter ki gre v original skatlo za zracni filter? Da se bo lahko preskusilo vec varinat in dobimo cimvec rezultatov. Kdaj naj bi to potekalo? Gruntam za K&Na za Swifta, ampak ne zaradi konjev, ?ist iz Hillbilly razloga, ker ?ivimo na makadamu in poleti pol leta na istrskemu prahu se mi ne da menjati filtra na 10k, raje ga perem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazda_mx Napisano 22. november, 2012 Prijavi Napisano 22. november, 2012 K&N je katastrofa za prah. Vzemi filter v roke in poglej skozi filter proti svetlobi. Vidi se luknjice skozi tkanino, ki je premazana z oljem. Skoznje gre tudi ves prah. Namesto filtra bos po 10.000km po prahu menjal motor. Citiraj
jures Napisano 23. november, 2012 Prijavi Napisano 23. november, 2012 K&N je katastrofa za prah. Vzemi filter v roke in poglej skozi filter proti svetlobi. Vidi se luknjice skozi tkanino, ki je premazana z oljem. Skoznje gre tudi ves prah. Namesto filtra bos po 10.000km po prahu menjal motor. Zaenkrat se z nobenim pri velikih km nobenega problema :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan Pavlovic Napisano 23. november, 2012 Prijavi Napisano 23. november, 2012 ?e se bo tole realiziral.. bi samo prosu da mi na privatnga napi?e? (mazda_mx) kdaj in kje:) pa takoj prletim:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
mazda_mx Napisano 23. november, 2012 Prijavi Napisano 23. november, 2012 Imamo dva avta? Da primerjamo tudi samo vlozni filter? Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 23. november, 2012 Prijavi Napisano 23. november, 2012 Imamo dva avta? Da primerjamo tudi samo vlozni filter? dva ista se spla?a ali ne? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Metachlone Napisano 23. november, 2012 Prijavi Napisano 23. november, 2012 dva ista se spla?a ali ne? Jaz imam "?portnega" K&N - vlo?ni , enak motor kot Dejan Ah narobnega citiral v glavnem imamo lahko primerjavo, sam Dejan bo mogu original posodit Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 23. november, 2012 Prijavi Napisano 23. november, 2012 Jaz imam "?portnega" K&N - vlo?ni , enak motor kot Dejan Ah narobnega citiral v glavnem imamo lahko primerjavo, sam Dejan bo mogu original posodit original mam zj na avtu ?portnega pa v gara?i.. ajde bojan. js sm za akcijo:) da vidmo kaj miatam najbol pa?e:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Metachlone Napisano 23. november, 2012 Prijavi Napisano 23. november, 2012 original mam zj na avtu ?portnega pa v gara?i.. ajde bojan. js sm za akcijo:) da vidmo kaj miatam najbol pa?e:) I'm in pol pa vsi miatarji na iste filtre Citiraj
Symon Napisano 23. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. november, 2012 I'm in pol pa vsi miatarji na iste filtre To idejo podpiram, original filter, vlo?ni filter, CAI pa da se vidi realna razlika na istem avtu. Citiraj
Još šta Napisano 23. november, 2012 Prijavi Napisano 23. november, 2012 no...povejte kako se bote odlocil... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
mazda_mx Napisano 23. november, 2012 Prijavi Napisano 23. november, 2012 Naslednji teden. Med 9 in 18 uro. Kateri dan vam ustreza? Citiraj
Metachlone Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Naslednji teden. Med 9 in 18 uro. Kateri dan vam ustreza? ?al noben...ta teden jaz ne bi mogu sem samo 3 dni v LJ in ne bo ?asa, no vsaj ne med 9-18. LPB Citiraj
Još šta Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 jst mam od torka naprej cajt Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Dejan Pavlovic Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 ?al noben...ta teden jaz ne bi mogu sem samo 3 dni v LJ in ne bo ?asa, no vsaj ne med 9-18. LPB jaz bom imel ?as.. bi pa predlagal da se na metalchoneta po?aka da imamo res en konkretn test.. Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
mazda_mx Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 Potem se zmenimo za naslednji teden? Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 Bi lahko 5.12. ob 16.30? Bi bil jaz in metachlone.. 3 vrste filtrov bi lahko sprobal.. Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
mazda_mx Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 Lahko. Pride se kdo, da bodo razlicni avti? Citiraj
Z M A J Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 Jaz lahko ?e svojo ki?to pripeljem, ?al pa trenutno razpolagam le s serijskim filtrom. Verjetno se da hitro (po indijansko) namestit enga "?portnega" pa se vidi primerjavo a ne. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 27. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2012 Jaz lahko ?e svojo ki?to pripeljem, ?al pa trenutno razpolagam le s serijskim filtrom. Verjetno se da hitro (po indijansko) namestit enga "?portnega" pa se vidi primerjavo a ne. Kupi K&N filter za v box pa probajte. Glede na interes bi mogo?e lahko Mazda klub raje organiziral kar dynoday v navezi z mazdo mx? Citiraj
Još šta Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 jst mam sportnga notr...uzamem lako se seriskega...pa se tm zamenja ce bo mev kdo voljo... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 Loh mi2 zamenjava navzkrizno pol, kaj pravte? Obenem lahko se powerbox testiramo... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.