4momo Napisano 18. april, 2018 Prijavi Napisano 18. april, 2018 Torej se ni? ne da Rad bi to nekako "vnesel" na papir, da me kasneje nebi "nadlegovali" (plavi ali pa tehni?ni). Nisem pa res ni? kriv..... (ali pa sem malo.... ker se nisem pozanimal dovolj ) Ti lahko bluzijo zaradi enega filtra, ki da samo malo basa.... 80% diselov je pa chipanih .... pa ni? Citiraj
jures Napisano 18. april, 2018 Prijavi Napisano 18. april, 2018 Itak pa nisi s tem nobenega konja ravno dobil Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 18. april, 2018 Prijavi Napisano 18. april, 2018 Res je tole bol za zvok kot karkol druzga..ampak v?asih je tud to dost da se v avtu bol u?iva Zadeva mora imet TUV certifikat, pol je pa ok. Js mam v mx5 homologiran podoben ?portni filter ene druge firme, tko da ?e bi te kaj ve? zanimal se oglasi na PM. 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
4momo Napisano 23. april, 2018 Prijavi Napisano 23. april, 2018 ?e na tehni?nem ne gre skozi.... vr?em ven in dam tovarni?ko nazaj .... Potrebujem pa komplet ohi?je filtra, ki ga NIMAM .Zadnje ?ase sem toliko prebral o CAI da imam ?e majn pojma kot prej Zvok je pa Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.