kokolada Napisano 12. maj, 2012 Prijavi Napisano 12. maj, 2012 frend mora namontirat tablice na avto in noce dat okvirjev. a kdo ve za kaksnega strokovnjaka ki to dela, ker to sam delati je malo zoprno in lahko falis, prevrtas na napacnem mestu itd. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. maj, 2012 Prijavi Napisano 12. maj, 2012 uradno ni dovoljeno vrtat tablice, zakaj pa ne uporabi obojestranskega traku? Citiraj
snjaper Napisano 13. maj, 2012 Prijavi Napisano 13. maj, 2012 je dovoljeno samo ne smes vrtat po crkah in grbu. obojestranski trak ni opcija, ker ne ustreza konfiguraciji avta. ni mozno. Druga?e pa lahko uporabi? silikon za lepljene stekel, ki pa mora biti na nevtralni bazi in ne kislinski, da ti ne raz?re barvo. Pred tem mora? pa ?e z enim primerjom namazat povr?ino, kjer bo? nalepil tablico sam ne vem kak?en je to. Citiraj
Alex Napisano 13. maj, 2012 Prijavi Napisano 13. maj, 2012 nobenih lepil in podobne packarije avto ima nastavke za sraufe in to je to Potem pa enostavno vzame? elektri?no vrtalko in malo ve?ji sveder od vijaka in zvrta? po robu tablice-najbolj?e tam, kjer je ?rn rob, privija?i? tablico in z malo ?rne barve pobarva? glave vijakov.Niti videti jih ne bo.To je naredil moj 10 letni sin...ve? kaj ho?em povedat, ne? Citiraj
Baby Viper Napisano 13. maj, 2012 Prijavi Napisano 13. maj, 2012 ?e so nastavki za ?ravfe ?e na avtu pol pa nima kaj za falit, sj je ja car Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
lc4 Napisano 13. maj, 2012 Prijavi Napisano 13. maj, 2012 Uzemi kos debelej?e prozorne folije, kak?na mapa za papir oz. nekaj podobnega. Odre?i v velikosti tablice. Polo?i na avto, z flomastrom ali iglo ozna?i mesto vijaka. In ne more? vrjet, ima? ?ablono za vrtanje luken. Citiraj
Boss Napisano 13. maj, 2012 Prijavi Napisano 13. maj, 2012 Pomaga pa tudi znanje uporabe metra. Citiraj
jernic Napisano 13. maj, 2012 Prijavi Napisano 13. maj, 2012 Jaz sem svoji mexi5 tablico oblikoval po nosu, ja, ukrivil, nalepil z dvostranskim lepilnim trakom. Ko je ta z leti popustil, sem jo pa ?e prevrtal in pri?raufal. Aja,okvirja tudi ni okol tablice.. Oje?e?na ,kolk grehov..! Mislite, da mi bojo zaplenili avto na tehni?nem ? Ampak.. je pa carsko.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Deeyan Napisano 13. maj, 2012 Prijavi Napisano 13. maj, 2012 uradno ni dovoljeno vrtat tablice, zakaj pa ne uporabi obojestranskega traku? zakon se je spremenil Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.