Boss Napisano 15. maj, 2012 Prijavi Napisano 15. maj, 2012 Simon ne se nervirat ... ?e komu karkoli ni v?e? naj se ne prijavi na seznam in fertik deu. Men se zdi ?ist po?teno in OK, ker se ti matra? z naro?anjem in ne jaz, ?e ti bo pa slu?ajno ?e kak?en euro ostal pa hvala bogu sej si neki energije pa ?asa vlo?u v to. Citiraj
Symon Napisano 16. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 16. maj, 2012 V vednost, z ZMAJ-em sva probala. Na Mazdi 6 2,3 GT letnik 2003 normalno funkcionira, ?e eno napakico sem mu izbrisal. Tako, da vsaj za ta model ?estke lahko re?em da 100% funkcionira. Citiraj
dpicul Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 meni tudi dela normalno na 2007 dpf 121 Citiraj
mito4444 Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 V vednost, z ZMAJ-em sva probala. Na Mazdi 6 2,3 GT letnik 2003 normalno funkcionira, ?e eno napakico sem mu izbrisal. Tako, da vsaj za ta model ?estke lahko re?em da 100% funkcionira. hmmm...zanimivoo:) Citiraj
Symon Napisano 19. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2012 V vednost: jutri zaklju?im naro?ila in naro?im. Citiraj
Symon Napisano 20. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 20. maj, 2012 1.) Boss 2.) Grega 3.) Dejan Pavlovic 4.) Joe Joe 5.) Deeyan 6.) rezerva Evo sem naro?il 6 komadov, eden je za rezervo, ?e se ?e kdo odlo?i. Cena bo 20? kot sem rekel. Citiraj
Deeyan Napisano 20. maj, 2012 Prijavi Napisano 20. maj, 2012 ti dam na pikniku cash Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 20. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 20. maj, 2012 Dr?imo pesti, da do takrat pride iz Francije. Na?eloma naj bi (iz UK v max en teden) se je pa dogajalo da se je kje kaj zataknilo in je trajalo en mesec. :ne vem: EDIT: Zanimvo, tudi na Mazdi 6 dizel, letnik 2004 preverjeno dela. Tako, da je rezerva ?e rezervirana. Citiraj
Phyntox Napisano 21. maj, 2012 Prijavi Napisano 21. maj, 2012 Dr?imo pesti, da do takrat pride iz Francije. Na?eloma naj bi (iz UK v max en teden) se je pa dogajalo da se je kje kaj zataknilo in je trajalo en mesec. :ne vem: EDIT: Zanimvo, tudi na Mazdi 6 dizel, letnik 2004 preverjeno dela. Tako, da je rezerva ?e rezervirana. Ja hvala simon za testni priklop. Je pa moja mazda CD 136. Citiraj
Symon Napisano 28. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2012 Po enem tednu dobil. Kje bi prevzeli? Piknik je drug teden in vsi, ki se ga boste udele?ili lahko prevzamete tam. Kdor bi kakorkoli druga?e naj me kontaktira na ZS. 1.) Boss2.) Grega3.) Dejan Pavlovic4.) Joe Joe5.) Deeyan6.) Phyntox Citiraj
mito4444 Napisano 28. maj, 2012 Prijavi Napisano 28. maj, 2012 Po enem tednu dobil. Kje bi prevzeli? Piknik je drug teden in vsi, ki se ga boste udele?ili lahko prevzamete tam. Kdor bi kakorkoli druga?e naj me kontaktira na ZS. si pol narocu eno viska?? Citiraj
Symon Napisano 28. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2012 Ja ampak jo je takoj vzel Phyntox ko sva ugotovila, da dela na njegovi Mazdi 6. Citiraj
Grega_ Napisano 29. maj, 2012 Prijavi Napisano 29. maj, 2012 Midva se dobiva na kavici, tako kot zadnji?....verjetno v nedeljo oz. ?e ima? v sredo po peti uri ?as. Citiraj
Z M A J Napisano 29. maj, 2012 Prijavi Napisano 29. maj, 2012 @Symon, piknik je TA teden, 2.6.2012. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 29. maj, 2012 Prijavi Napisano 29. maj, 2012 Enostavna re?itev - group buy Opla Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 29. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. maj, 2012 Midva se dobiva na kavici, tako kot zadnji?....verjetno v nedeljo oz. ?e ima? v sredo po peti uri ?as. Prav, samo pokli?i. @Symon, piknik je TA teden, 2.6.2012. Se posipam s pepelom, ja ta teden. Citiraj
Symon Napisano 31. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 31. maj, 2012 Enostavna re?itev - group buy Opla Al pa, ?e so to skopirali od Tako kot so skopirali od Renault Sport tudi prednje podvozje in ga fensi poimenovali HiPer Strut. No saj Renaultovo (Megane RS prej?nji in sedanji ter novi Clio RS) podvozje so tudi pri Fordu skopirali pa mu dali lepo ime Revo Knuckle. Klik, kako se in?enir pri Renaultu smeje temu. ‘We were a bit miffed when Ford came up with the name Revo-Knuckle for the suspension on the Focus RS, as we introduced our system on the Megane RS five years ago but without a catchy name so fewer people have heard about it,’ jokes Steve.OK, dost offtopic. Citiraj
jures Napisano 1. junij, 2012 Prijavi Napisano 1. junij, 2012 http://www.innovatemotorsports.com/products/ot2.php Tole videl v zivo delate, odlicno dela preko wifi, pa celo aplikacija je zastonj.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 1. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 1. junij, 2012 Inovative je pa vi?ji nivo, recimo prav pridejo njihove ?irokopasovne lambde, za mapiranje avta... Sicer pa, poglej ceno pa ti bo jasno. EDIT: Sem se spomnil, ravno prej?njo soboto sem gledal Inovative O2 ?tev?ek, ko je prijatelj mapiral EVO8. Citiraj
Deeyan Napisano 1. junij, 2012 Prijavi Napisano 1. junij, 2012 Inovative je pa vi?ji nivo, recimo prav pridejo njihove ?irokopasovne lambde, za mapiranje avta... Sicer pa, poglej ceno pa ti bo jasno. EDIT: Sem se spomnil, ravno prej?njo soboto sem gledal Inovative O2 ?tev?ek, ko je prijatelj mapiral EVO8. I want to drive it someday Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 24. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2012 Sem kupil ?e en vmesnik, ?e bi ?e kdo rad. Cena je 20?. Koda za bluetooth povezavo je 1234, da takoj napi?em preden pozabim/prodam. Citiraj
mazda6RFD Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 bi se dalo da mi en naro?i kabelski elm327vmesnik jaz bi raje imel onega ki je za na usb od prenosnika priklopit ker mi je zani? bluetooth na prenosniku Citiraj
sHine Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 Sem kupil ?e en vmesnik, ?e bi ?e kdo rad. Cena je 20?. Koda za bluetooth povezavo je 1234, da takoj napi?em preden pozabim/prodam. Vzamem Citiraj
Deeyan Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 bi se dalo da mi en naro?i kabelski elm327vmesnik jaz bi raje imel onega ki je za na usb od prenosnika priklopit ker mi je zani? bluetooth na prenosniku tega mam pa js vi?ka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda6RFD Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 ok zanimam se za nakup ve? mi napi?i na zs pa se boma zmenla ceno pa to Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.