jures Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 Sajmon, a bi tele zadevce potem odcitovale temperaturo na auspuhih glede regeneracije?oz prikazovale, za odcitavanje naj bi bilo ze na avtu par lambd Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 14. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. november, 2012 Sajmon, a bi tele zadevce potem odcitovale temperaturo na auspuhih glede regeneracije?oz prikazovale, za odcitavanje naj bi bilo ze na avtu par lambd ?e to original ra?unalnik omogo?a bi verjetno prikazovalo. V programih sem ?e opazil EGT ampak ker na Cliu tega ni je onemogo?eno. Bi bilo dobro dobiti od koga in stestirati.PS: mi je pa nekaj bolj nadle?nega, da ga skoraj ni avtomobila, ki bi imel senzor temperature olja serijsko. Citiraj
jures Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 ?e to original ra?unalnik omogo?a bi verjetno prikazovalo. V programih sem ?e opazil EGT ampak ker na Cliu tega ni je onemogo?eno. Bi bilo dobro dobiti od koga in stestirati.PS: mi je pa nekaj bolj nadle?nega, da ga skoraj ni avtomobila, ki bi imel senzor temperature olja serijsko. Pol bi bilo fajn ob priliki sprobat na moji ki?ti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 Boss, ti ima? to na trahtorju z DelaPrahFini - si kaj opazil, iskal te parametre? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 Boss, ti ima? to na trahtorju z DelaPrahFini - si kaj opazil, iskal te parametre? Nisem - jaz imam itak trenutno porabo priklopljeno in vem kolk bi morala kazat, ?e pa je za 2-3 litre vi?ja pa dela regeneracijo. ?e ima? pa zelo prefinjen sluh lahko pa celo sli?i?, da ima motor malce druga?en zvok. Citiraj
jures Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 Nisem - jaz imam itak trenutno porabo priklopljeno in vem kolk bi morala kazat, ?e pa je za 2-3 litre vi?ja pa dela regeneracijo. ?e ima? pa zelo prefinjen sluh lahko pa celo sli?i?, da ima motor malce druga?en zvok. ta ?estka ma predobro izolacijo za slu?ne senzorje.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.