Z M A J Napisano 12. november, 2014 Prijavi Napisano 12. november, 2014 Aha, no za vsako stvar ne vem njegove to?ne cene, tako da seveda najbolj?e se direkt s Pelkom dogovarjat o ceni, da ne bo kak?nega nesporazuma. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mi_c_ho Napisano 12. november, 2014 Prijavi Napisano 12. november, 2014 Bi pa ?e prosil, da mi nekdo odgovori ali je potrebno ?imprej zamenjati vse skupaj ali se ?e vozim dokler ne bo vse skupaj odpovedalo. Druga?e je vse normalno, le pri speljevanju avto rahlo potrese... Citiraj
mi_c_ho Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 Info iz prve roke dr. Pelka, ?e bo ?e kdo potreboval: 850? s klubskim popustom in je od LUK-a. Se pa lahko ?e vozim naprej, ker ni zaenkrat ni? narobe razn zvoka. 1 Citiraj
jures Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 Info iz prve roke dr. Pelka, ?e bo ?e kdo potreboval: 850? s klubskim popustom in je od LUK-a. Se pa lahko ?e vozim naprej, ker ni zaenkrat ni? narobe razn zvoka.preveri ?e mazda fair servis. http://www.mazda.si/kupujem-imam/mazda-fair-service/nadomestni-deli/ (verjetno je samo sklopka - brez vztrajnika, ampak cene so cool) 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.