Guest DANDO Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 verjetno je tipkovnico zjebal.teb kaj kupit. Citiraj
komar Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 Hehe, izgleda, da sta bila samo muha enodnevnica - haha? :ne vem: Ej, brez jeze prosim! Citiraj Papa, Tomi
Guest DANDO Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 poglej na gobec dneva, pa bo? videl muho enodnevnico.danes sem ?mrlj-trot,ker me bo mala mazda tako ali tako ubila.?im se bo pojavla grem Citiraj
David Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 poglej na gobec dneva, pa bo? videl muho enodnevnico.danes sem ?mrlj-trot,ker me bo mala mazda tako ali tako ubila.?im se bo pojavla grem Jap mislim da bo to najbolj?e kar lahko nardi?.-......Sicer pa no...?e si ?mrlj pa je ?e nekaj..... :ne vem: LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 Jap mislim da bo to najbolj?e kar lahko nardi?.-......Sicer pa no...?e si ?mrlj pa je ?e nekaj..... :ne vem: LP daVid Ampak, ?e pa je trot pa se naj kar pazi MM! Citiraj Papa, Tomi
Guest DANDO Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 ja trot zaradi tega ker ?ebelo... potem pa zaradi tega umre ,samo jaz ne bom ni?...?ebelo, pa bom vseeno mrtev.sam sem si jamo skopal,, ker ne premislim, preden kaj zinem Citiraj
David Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 ja trot zaradi tega ker ?ebelo... potem pa zaradi tega umre ,samo jaz ne bom ni?...?ebelo, pa bom vseeno mrtev.sam sem si jamo skopal,, ker ne premislim, preden kaj zinem JAh bi se dalo razpravljat na to temo ja....... LP daVid Citiraj Feel free....
Guest DANDO Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 raje ne,kar je preve? je pa preve?. Citiraj
Sishi Napisano 6. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. julij, 2005 Evo DANDO jest sm popustu ....ampak ti se pa ne da? kr tako a ne....?e vedno prvi... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.