g.Wankel Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 2.2 dizle na toyoti kar obvoz nasvet mehanika pri Toyoti... Citiraj
Symon Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 No torej Honda 2,2 obvoz, Toyota 2,2 obvoz pa smo tam kjer sem rekel, ve?inona so evropejci na podro?ju dizlov pa? bolj izku?eni, dizle ?e niso ?isto skopirali in izbolj?ali s kakimi svojimi inovacijami. VW 1,6 so baje po?eruhi ravno danes se mi je sodelavec ?alil. Ima od punce A3 1,6 in pravi da pije veliko, gre dobesedno nikamor... Pa ni edini, ki mi je rekel kaj takega. Citiraj
mazdaman Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 No torej Honda 2,2 obvoz, Toyota 2,2 obvoz pa smo tam kjer sem rekel, ve?inona so evropejci na podro?ju dizlov pa? bolj izku?eni, dizle ?e niso ?isto skopirali in izbolj?ali s kakimi svojimi inovacijami. VW 1,6 so baje po?eruhi ravno danes se mi je sodelavec ?alil. Ima od punce A3 1,6 in pravi da pije veliko, gre dobesedno nikamor... Pa ni edini, ki mi je rekel kaj takega. bencin ali dizel? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 benz ma frend v pristini im mu zre po mestu okol 10-12l standard (je pa mestna voznja v PR ubijalska, skoz prva-druga, redko tretja prestava) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 bencin ali dizel? Bencin seveda. Je isto rekel, da na 8 ne pride. Sem se mu lahko kar malo smejal ko sva ugotovila, da meni isto pije. Citiraj
Gustav Napisano 17. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. maj, 2012 Nekak mi ne gre - 100km na dan pa bencinar :ne vem: Na u? je to od ekvivalentnega diesla ene 3? ve? vsak dan sam za slu?bo. 60-70? na mesec. Hja imas po svoje prav. To bi bilo potrebno potem zaplinit. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Deeyan Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 Mogo?e je kriv sosedov mulc ampak njemu je Honda Civic 2,2 dizel ?la. Oziroma turbina potem je pa ?akal na novo kot budala. ?e je dizel bi jaz vseeno gledal evropske proizvajalce. druga? pa kolkr js poznam folk jim te 2.2 Honde lavfajo ko urce... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 Zdj me boste kri?al ampak ?e bi ?e dizla bi bla to definitivno Alfa, seveda, do mehanika z njo jo pogleda u nulo in potem takoj tavelik servis in se vozi dalje. Zihr so bol?i od vseh ?vabov, ki so jim kasneje tut pobral motorje. kolega ma 159, 1.9 ?ipano na 170 konjev, prevo?enih 200k nobenih izrednih stro?kov, porabo ma okol 8 ampak na avtocesti pod 180 ne voz sploh, ob normalni vo?nji bi jo komot spravu na 5-6L Citiraj
Deeyan Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 u ja, na Alfe ?e spomnu nism, JTD motorji so ?pica od dizla?ev Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.