Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Imam mazdo 6 l 09.

Pred kratkim se mi je pojavilo da mi stropne lu?ke ne delajo ve?. Lu?i na vratih se ob odpiranju pri?gejo, ob zapiranju se jakost zmanj?a in ob zagonu ugasnejo, medtem ko stropne lepo ostanejio ugasnjene. Tudi ob pritisku na stikala za stropne lu?i le te ne reagirajo.

Ali se je kdorkoli ?e sre?al s tem problemom?

Napisano

Sicer ne vem kako je narejeno, ampak morda je crknilo stikalo, ki se se aktivira ob odpiranju/zapiranju vrat.

Napisano

Sicer ne vem kako je narejeno, ampak morda je crknilo stikalo, ki se se aktivira ob odpiranju/zapiranju vrat.

?tos je v tem da lu?i na vratih, katere se pri?igajo ob odprtju vrat delujejo bp
Napisano

Ce ti bi crknilo stikalo, se bi lucka prizigala ko odpres ostala vrata in ce ti bi res crknilo stikalo, se nebi prizigale niti lucke na vratih, ker so vezane skupaj.

www.gistel.si

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tako je ... Janša bi moral bit preCednik, Holob pa naj po sodiščih razlaga zakaj je bil na vikendu pri strankarskem kolegu. To je korupcija najvišjega nivoja, ne pa te smešne obtožbe o Trenti, pa Patriji, pa provizijam orožja za hrčke, da JJ bogi sploh ne sme v Zadar, ker ga bojo obesili za jajčka, saj jih je nategnil. Aja pa tud to ni nič, da je Dolarjevi prinesel kupnino v gotovini, pa del kupnine v gotovini tudi tetici, ki mu je prodala hišo v Šentilju, pa seveda kako lahko kupiš novega Volvota za 14 jurjev iz računa, ostalo pa poštenjak ne ve od kod gotovina. Pa Đuđičeva tetica iz BIH , ki nima latnega denarja posojala SDS-ju, čeprav se točno ve da je šlo za pranje denarja. Verjetno šefovega.   Pa sestrična Urške, ki se je selila med bankami z njo pa gotovinsko poslovanje Janše. Kako se že piše, aja Pajenk, pa kako je fino nakazovala gotovino na svoj TR in od tam plačevala račune družine Janša, dokler je niso ujeli pa je šla na drugo banko isto počet. A še nadaljujem al je dost? Al še mal? Gotovinsko nakazilo v višini 33k€ na njegov OR za katerega se ne spomni od kod pol čez nekaj časa pravi, da verjetno od brata pol se pa le spomni, da je to očetova dediščina. Pa da je imel na računu 15k€ pol se pa spomni, da je z računa plačal 150k€ a te transakcije nikjer ni bilo.   Ma dobr dost, tole je bil samo kratek oris in zdaj naj mi kdo pri zdravi pameti reče, da je vse to normalno in zakonito in da vsi običajni državljani takole z gotovino hendlamo in istočasno ne znamo pojasnit od kod nam.
    • Prvo treba strice pospravit. Potem pridejo komaj ptiči 😁
    • GOLOBA ZA ZAPAHE, DA NE BO VEČ ZDRAHE! GOLOBA ZA ZAPAHE, DA NE BO VEČ ZDRAHE! GOLOBA ZA ZAPAHE, DA NE BO VEČ ZDRAHE! GOLOBA ZA ZAPAHE, DA NE BO VEČ ZDRAHE!
    • Jaz sem jim pa hotu ta star kolo posodit, da bi se okol celjskega sodišča vozili in cingljali. Pa niso hoteli, ker so že vsi tolk v letih, da bi lahko bil vsak padec usoden... no vsaj za kak kolk.   Ok JJ je nedolžen in čist kot solzica.... ampak Golob ta pa je lopov in bi moral sedet... a se vsaj pri slednjem strinjava?
    • Najprej jo moram dobit... neki se prepucavajo fantki med sabo in avto je že zrihtan in stoji, lizing pa motovili. Tko, da sem moral Latrino od Capturja, danes naročit na servis pa gume zamenjat. Fak je ta avto gnojna jama.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.