Skoči na vsebino

obledela barva

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

imam 323f ba rde?e akril barve.avto je na nekaterih kosih dobesedno obledel,mat.kolega ima audi rs isti problem zaradi te rde?e barve.ve kdo povedat zakaj.sem sli?al, da je treba na novo samo prelakirat, ampak to pomeni, da je bil avto ?trihan.morda kaka druga re?itev.polirat skoz in skoz pa spet ne gre.

Napisano

Sem ta vikend na Pagu videl avstrijsko 323F zbledele rde?e barve, samo je res grozno zgledal, so ble ene 3 vrste rde?e barve.....tud ?e tak avto prodaja? si kupec svoje misli kaj si delal z avtom :unsure:

Napisano

hmmm...sej nebi vedel, ce poliranje sploh kaj pomaga...

rdeca barva je glede tega en velik sh*t :(

moja micra je tudi bla zbledela boga....

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

jaz bom avto poslikal,da ne bo kdo naprej metal,da je bil zbit.itak ga mislim ful predelat, spojlerji, malo spustit, pol je pa itak vseeno.ta nove barve so druga?ne.

Napisano

u matr, sam se res ?ajna :o , nisem vedel da tolk pomaga :jupiii:

Morem povedat da nebi verjel ?e nebi vedu.... ?zmeden?

LP david

Feel free....

Napisano

Sveti se, sveti - pa to ja ni Mazda???? :hohoho:

:mi pijemoo:

Papa, Tomi
Napisano

vse lepo, prelepo,samo koliko ?asa se bo tako svetil?

Ah pa sej ni va?no kolko....va?no da se zdej sveti....pa ?e nekaj ?asa se verjetno bo.....in to je to.....!! :hohoho:

LP daVid

Feel free....

Napisano

sem jaz ?e razli?no poliral, na koncu je vse isto.verjetno bom kmal do temeljne barve pr?u, pol bo ?e slab?e.

Napisano

va?no da se zdej sveti....

Tukaj se moram strinjat:

v?eraj je zgodovina, :vesel:

jutri - ne vemo, :ne vem:

DANES, to ?teje! :jupiii::bravo::jupiii:

Papa, Tomi
Napisano

vse lepo, prelepo,samo koliko ?asa se bo tako svetil?

Verjetno toliko ?asa, kolikor lepo ga bo? vzdr?eval... Kam ga pelje? prat, koliko ga pere?, ipd. zadeve verjetno dosti vplivajo... Druga?e se pa kr obrni na tega tipa, ?e kdo ve, je to on ;)

Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si

Napisano

komar kaj je s tabo, halucinira?, je kaj na trgu ko ne poznamo

Ahaaa, lepo nam je... :vesel::bravo:
Papa, Tomi
Napisano

komar, zgleda da so te s kak?nim novim sredstvom-autan...

Ehh, Autan je star - ve? ne prime... :danzoman:

Pa jaz sem tak po naravi - brez aditivov... :bravo:

Papa, Tomi
Napisano

komar ni ti pomo?i, ne poznamo vzroka za tako obna?anje.ni zdravila.prvi? bomo aids re?ili, da gremo laHKO MIprosto pot naprej,pol pa komarje,hudi?eva nadloga, nobene koristi od njih

Napisano

legenda, zakaj je tvoj avto za par kil te?ji od ostalihb takih.nEKAJ SEM SLI?AL da zaradi kita.a je bil ?e kaj ???????trihannnnnn?mogo?e?

Napisano

?e na mojem avtu najde? kit ti ga pa ?enkam! POSLU?I TO JE A V T O

bo? vidu mojga ta modrga, bomo pol primerjal, jaz bom dal gor ?e bele ?migavce, ogledala in kluke tudi.imam ?e feltne nekje med kromom in sivo.avto bo ?pica.mazdilack je reku, da grejo jutri vsi na izlet pom mestu, pa me no?e poslu?at, ko mu pravim, da je avto registriran samo za pet.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.