Skoči na vsebino

za 323f

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

pa kaj je s tabo, je avto crknu, pa si cel dan z njim al kaj.danes nisi ve? car, drugi so naju prehiteli.male mazde ni nikjerlahko da je ?la v kolosej pa JE BREZ KART OSTALA, TAKO, DA ?AKA na prilo?nost, al p?a psa i??le po vasi, zdajle enkrat se gonijo baje.psi, mislim, da ne bo pomote.

Napisano

Dando.....da te ne bo bosti bum bum...si preberi TOLE!!!

PA ne spet te primerjave s psi delat.....za moje pojme je to malo poni?evalno v konfrontu do MaleMazde.......

LP daVid

Feel free....

Napisano

ne mi zamertza nazaj in za naprej, nikoli nimam namena bilo koga ?alit, bog ne daj, da bi kdo razumel druga?e, ampak ona je prva omenila psa se mi zdi, da ne more v dolo?enih avtomobilih peljat svoje mrcine.

in sem se pa? spomnil da ima mala mazda psa.ko nam bo zaupala kaj drugega, bo prvi? na misel ob njej pri?lo kaj drugega.ne rabi? dvakrat ugibat, kaj bi si ?eleli sli?at.ampak pol smo ?e v drugih vodah.potem bi se pisala ?ele svinjarija.

Napisano

Kva je DANDO? A si me tolk pogre?u, da si mi kar nov topic odprl. Ja pravjo - tko se tu?e taj se voli. Midva bova ?e naj kolega ratala. U?er sem imel ?portne aktivnosti. Drga? pa men tud bolj?a polovica prau, da sm sam na netu. Pa povej iz kje si ti? Bova ?la na drink :mi pijemoo: . Mi bo? mal razlo?u kva ti to po?ne? z vsemi temi Mazdami k jih ma? pr bajt.

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

men tud bolj?a polovica prau, da sm sam na netu

Zanimivo, da se meni isto dogaja ... :ne vem: :ne vem: :vesel::bravo:
Papa, Tomi
Napisano

Zanimivo, da se meni isto dogaja ... :ne vem: :ne vem: :vesel::bravo:

Meni pa neeeee....... :bravo:

Ok no kadar je pri meni delam raj?i kako bolj produktivno stvar od neta....... :vesel:

LP daVid

Feel free....

Napisano

kadar je pri meni

Hmmm, moja pa je stalno pri meni ... :angry: ali pa ... :vesel: torej povpre?no ... ?zmeden?

Jupej, od Red Bulla se mi ?e malo trga ... sramezljiv:vesel::vesel::vesel:

Papa, Tomi
Napisano

Hmmm, moja pa je stalno pri meni ... :angry: ali pa ... :vesel: torej povpre?no ... ?zmeden?

Moja tud :o ...no ja razen na ?ihtu ;) ...

Napisano

pa kaj je s tabo, je avto crknu, pa si cel dan z njim al kaj.danes nisi ve? car, drugi so naju prehiteli.

Kaj je pa s tabo :ne vem: ? Ti ?ena ne pusti ve? na net sramezljiv ?

Napisano

Kaj je pa s tabo :ne vem: ? Ti ?ena ne pusti ve? na net sramezljiv ?

jaa, to zna bit nerodno - ?e posebej, ?e bo za MM izvedela... :bravo:
Papa, Tomi
Napisano

Kaj ma pa MM s tem?? Ne sledim ve? poteku dogajanja......?! ?zmeden?

LP daVid

Feel free....

Napisano

?e sem jaz kaj preve? reku glede mm sem se ji ?e opravi?il na pm, punca ima veliko toleranco zamerljivosti.

Napisano

?e sem jaz kaj preve? reku glede mm sem se ji ?e opravi?il na pm, punca ima veliko toleranco zamerljivosti.

Dando...tokrat pa nisem ni? reku.... :ne vem: Sej vem da si fajn de?ko..... :jupiii: MM pa prag tolerance visok....that makes the pervect combination...... :vesel:

LP daVid

Feel free....

Napisano

ja in kaj se gre zdaj pri tej temi, 323f, ti si kriv si nas speljal s teme, joj da se samo spomnim da smo pri nissan 350z pri?li na koncu na pse..jao, sva?ta.samo da ne bomo za?el s temo na klimo, pa kon?al s hladilnico v mrtva?nici.tam bomo meli vsi klimo.fuck.

Napisano

OK - pojasnilo???? ?zmeden?

Ker mu ?ena naj ne bi pustila ve? na NET, sem pokomentiral, da ?e bi vedela za "flirtanje" z MM ga sploh ne bi bilo ve? na forum! :hohoho::hohoho: Kapi???? :bravo:

Hajli, hajlo, mi mali pal?ki smo ... :danzoman::danzoman::danzoman:

Papa, Tomi
Napisano

ne bi me bilo ve? na forum in pri ra?unalniku.stoposto bi moral spokat.n? prosit, samo it.na?a zna bit pa zelo, zelo...sem ?e slabe volje.

Napisano

323f, zate imam ?e eno nalepko za prvo ?ajbo zasen?it zgoraj, mislim da pi?e gor rally saturnus, mora bit ?e zelo stara,nostalgija

Napisano

323f, zate imam ?e eno nalepko za prvo ?ajbo zasen?it zgoraj, mislim da pi?e gor rally saturnus, mora bit ?e zelo stara,nostalgija

Mora? ti men povedat kva dela? z vsemi temi Mazdami? A ?triha? tud? Rabim li?arja hitro!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Po moje je mišljeno na prodajalca gum,ker eni obračunajo eko takso  eni ne.Taksa pa je okoli 2 eura, osvisno od dimenzije pnevmatike
    • Ja, tale Stanley je res bolj "kar nekaj". Ko želiš do podrobnejših informacij, se zaustavi, da ne govorim, kako je s servisi po Sloveniji - jih ni. V Grosupljem jih prodaja AdriaProfix (za ceno x 2 italijanskih trgovin), in še to določene modele in tudi servisira samo "svoje". Serija Fatmax naj bi bila malenkost boljša (črna ... lepša) od običajnih Stanley (rumenih).    "Zanimvo" je že to, da so na slikah mojega modela, po različnih spletnih trgovinah (tudi, kjer sem kupil), različne izpeljanke tega modela (različna sprednja noga, različen odvod kondenza, tako po ventilu kot po lokaciji ventila, različna pritrditev ročke, različen varnostni ventil, ... itd. Nekaj nametano skupaj.   Priključni kabel je pa še krajši od Interdiskontovega kompresorja - samo dobrih 120 cm!  Pipca za kondenz ni na dnu, ampak malo višje - kateri model (ki ne ve, da voda teče vedno le navzdol) se je spomnil tako dobre rešitve??? In kako naj sedaj nagnem kompresor, da odtočim kondenz? Na eno nogo in lovim "vaservago" na višini ventila  ...   Ampak zaenkrat dela (pri meni bo mogoče delal skupaj pol ure v celem letu), važno mi je, da ne raznese posode, ker 10 barov ni več hec.            
    • Prejle sem bil s kolesom v bike centru v KP. Ugotovila sva, da obroči so tubeless ready, plašči pa ne.  Tako, da  bomo spredaj montirali  maxxis minion DHF Maxx grip, , zadaj pa maxxis minion DHR 2.Pa bo mir.   
    • To je bilo prejšnji teden, v sredo. V četrtek sem dal gor zimske.  Ta teden se moram zmenit še, da vržemo na 6-ko Vredestein-ke. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.