YavarYe X6V6 Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Napisano 25. maj, 2012 Dejmo praznovat. Js praznujem tako da sem popolnoma sam v firmi id delam lagano sportski, pa ?e za vse ostalo je cajt. Poslu?am pa K L I K Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Napisano 25. maj, 2012 Gara?, hehe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Napisano 25. maj, 2012 Ni vam lahko kako bomo pa praznoval to na?o mladost? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Napisano 25. maj, 2012 cje..... Pa ?e petek je Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Napisano 25. maj, 2012 Naj ?ivi dan mladosti. Nekaj je govora, da bomo mogo?e danes dobili regres, to bi bilo res lepo praznovanje. Pa po LJ se nekaj govori, da bi s?asoma to spet postal dr?avni praznik. Zdaj naj se kar skensla drugi maj in januar kasneje se bo Marijino vnebovzetje, potem pa se namesto tega uvede spet dan mladosti. Seveda ne vse v tem mandatu.. Citiraj
Peričnik Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Napisano 25. maj, 2012 dons sm ?e jst zlo na po?as narjen dobr je ta dan mladosti Citiraj veter u laseh
Don Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Napisano 25. maj, 2012 je Symon napisal: Naj ?ivi dan mladosti. Nekaj je govora, da bomo mogo?e danes dobili regres, to bi bilo res lepo praznovanje. Pa po LJ se nekaj govori, da bi s?asoma to spet postal dr?avni praznik. Zdaj naj se kar skensla drugi maj in januar kasneje se bo Marijino vnebovzetje, potem pa se namesto tega uvede spet dan mladosti. Seveda ne vse v tem mandatu.. Za vas se ?e odlo?ajo. Mi smo ga ?e dobili! Se ve kdo dela ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Symon Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Napisano 25. maj, 2012 Hja no nih?e nam ni direkt rekel kva jaz vem. Sicer pa ja, smo ga dobili. Citiraj
batko Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Napisano 25. maj, 2012 skoda da ni dela prost dan...uff....kako se mi ne da delat danes Citiraj www.gistel.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.