miha314 Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Napisano 25. maj, 2012 Zdravo, imam mazdo 6 predelano na plin, letnik 2003, motor 2.3. Vsake toliko se spomne, da nebi v?gala takoj, ampak ?ele po ene 4s delovanja ?tarterja...mogo?e kdo ve v ?em je hec? Citiraj
Z M A J Napisano 26. maj, 2012 Prijavi Napisano 26. maj, 2012 Meni v?asih dalj ?asa rabi, da v?ge ko je topla, npr. da sem se vozil, pa jo parkiral za pol urce ali urico. To se mi je dogajalo dokler pred 3-mi dnevi nisem menjal v?igalnih sve?k. Zdej ima tiste za LPG in se je zadeva spremenila! Mo?no da je kej na tem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
miha314 Napisano 26. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2012 Meni v?asih dalj ?asa rabi, da v?ge ko je topla, npr. da sem se vozil, pa jo parkiral za pol urce ali urico. To se mi je dogajalo dokler pred 3-mi dnevi nisem menjal v?igalnih sve?k. Zdej ima tiste za LPG in se je zadeva spremenila! Mo?no da je kej na tem! Ja jaz imam sve?ke ravno zamenjane in se mi zdi, da se to dogaja od menjave naprej....ampak samo zdi. ?e nekaj, ali je normalno, da ko dam na roko gas pod havbo, da se v predelu gas lopute sli?i sik zraka medtem ko se loputa zapira in vrtljaji motorja padajo? Ali to pomeni, da je nekje cev po?ena? Citiraj
Z M A J Napisano 26. maj, 2012 Prijavi Napisano 26. maj, 2012 To se ti neki dogaja okrog pretoka zraka, se pravi mo?no da res kak?na po?ena (preparela) gumijasta cev? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 27. maj, 2012 Prijavi Napisano 27. maj, 2012 Te?ko ti v?iga ko jo prej samo zalaufa? za manj kot minuto in vgasne? in ?e to dela? 2X zapored te?ko v?ge. Daj gas do daske ko ?tarta? motor, ko pa prime pa ga takoj spusti in bo ok. Tisto ?umenje je normalno, ke motor da dela mora ?e vedno mimo lopute vle?t zrak, tud na mestu, samo je majhna re?a in se sli?i ?umenje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.