nisde Napisano 31. maj, 2012 Prijavi Deli Napisano 31. maj, 2012 ?ivijo! Rabil bi uslugico za prjatla. ?tudera ?e bi dau na havbo karbon look folijo k mu doma stoji, pa ni zih ?e mu bo v?e?. Ali mi kdo lahko prosm foto?opera karbon folijo gor na havbo, da vid ?e da gor al jo raj proda. Hvala ?e se komurkoli da Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 31. maj, 2012 Prijavi Deli Napisano 31. maj, 2012 bolj?e bi izpadla ?rna folija sm mu pa fov?, ker ma novej?e lu?ke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 31. maj, 2012 Prijavi Deli Napisano 31. maj, 2012 Mogoce takole Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 1. junij, 2012 Avtor Prijavi Deli Napisano 1. junij, 2012 Hvala lepa, sm mu poslou, upam da mu bo v?e?! Danke?on Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano nedelja ob 17:50 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 17:50 Pozdravljeni kolegi! Če bo kdo pri volji in času, glede barve platišč tega Merbenza, da bi jih obarval drugače, ker mi je preveč črno vse skupaj. V živo ni tako grozno kot na fotkah, pa vseeno. Klasična siva mi pa tudi ni preveč všeč za platišča, hkrati z barvo ne bi šel v ekstrem, npr. krvavo rdeče ali fluorescentne oranžne, a vseeno da poživi Batmobil kot so ga poimenovali. Hvala in lep pozdrav! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano nedelja ob 18:40 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 18:40 pred 48 minutami je Z M A J napisal: Pozdravljeni kolegi! Če bo kdo pri volji in času, glede barve platišč tega Merbenza, da bi jih obarval drugače, ker mi je preveč črno vse skupaj. V živo ni tako grozno kot na fotkah, pa vseeno. Klasična siva mi pa tudi ni preveč všeč za platišča, hkrati z barvo ne bi šel v ekstrem, npr. krvavo rdeče ali fluorescentne oranžne, a vseeno da poživi Batmobil kot so ga poimenovali. Hvala in lep pozdrav! V bistvu nimaš veliko možnosti, če nočeš, da izpade kičasto. Mogoče kako grafitno sivo. 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano nedelja ob 18:54 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 18:54 pred 13 minutami je Alex napisal: V bistvu nimaš veliko možnosti, če nočeš, da izpade kičasto. Mogoče kako grafitno sivo. Pred časom sem videl enega črnega A6 in je imel "elektrika modra" platišča, pa je bilo videt zelo zanimivo, predvsem je zelo poživilo tisto pogrebščino s štirimi krogi, hehe 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano nedelja ob 20:58 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 20:58 pred 3 urami je Z M A J napisal: Pozdravljeni kolegi! Če bo kdo pri volji in času, glede barve platišč tega Merbenza, da bi jih obarval drugače, ker mi je preveč črno vse skupaj. V živo ni tako grozno kot na fotkah, pa vseeno. Klasična siva mi pa tudi ni preveč všeč za platišča, hkrati z barvo ne bi šel v ekstrem, npr. krvavo rdeče ali fluorescentne oranžne, a vseeno da poživi Batmobil kot so ga poimenovali. Hvala in lep pozdrav! Srebrne kromirane daš in basta, samo nebo poceni... 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano nedelja ob 21:16 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 21:16 Pa ne no krom... to je tako zastarelo pa še kičasto za povrhu. Tale avto mora pokazat, da je na velikih platiščih in to edino deosežeš s srebrno/sivo barvo. Lahko je za odtenek bolj temna kot klasika, ampak tele feltne se pač morajo vidit. Komu je le padlo na pamet, da da čist črne? 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano nedelja ob 21:23 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 21:23 pred 4 minutami je Boss napisal: Pa ne no krom... to je tako zastarelo pa še kičasto za povrhu. Tale avto mora pokazat, da je na velikih platiščih in to edino deosežeš s srebrno/sivo barvo. Lahko je za odtenek bolj temna kot klasika, ampak tele feltne se pač morajo vidit. Komu je le padlo na pamet, da da čist črne? Verjemi, da bi šlo, umetno inteligenco še vprašaj pa boš morda zadovoljen.... 🤔😉 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano nedelja ob 21:27 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 21:27 Jaz bi nekaj v tem stilu, ampak mpgoče nekoliko temnejšo 4 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano nedelja ob 21:50 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 21:50 Evo, odgovor.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano nedelja ob 21:55 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 21:55 Ja in kje je krom? Poliran aluminij ni krom. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano nedelja ob 22:07 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 22:07 pred 9 minutami je Boss napisal: Ja in kje je krom? Poliran aluminij ni krom. Prilepil sem kaj pravi gpt ne jaz. Jaz bi dal krom ali pa neke svetle kot ti.... 🤗😉 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu Napisano nedelja ob 23:33 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 23:33 pred 2 urama je Boss napisal: Jaz bi nekaj v tem stilu, ampak mpgoče nekoliko temnejšo To edino paše skupaj in nič drugega kar se mene tiče. Drugo je vse ciganini... 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano ponedeljek ob 06:45 Prijavi Deli Napisano ponedeljek ob 06:45 Kaj pa bakrena barva platišč, mogoče bi mu pristajala in da ni povsem klasični izgled? Platišča so pa 17-palčna, niti niso neka velika, hehe 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano ponedeljek ob 06:54 Prijavi Deli Napisano ponedeljek ob 06:54 Mogoče tudi... 🤔😉 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel Napisano ponedeljek ob 08:30 Prijavi Deli Napisano ponedeljek ob 08:30 Ah, zato ne kupujem črnih avtov, ker nič drugega kot srebrna gor ne paše, kot je @FuManchu rekel Pogojno: neka grafitna barva 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
50keda Napisano ponedeljek ob 09:34 Prijavi Deli Napisano ponedeljek ob 09:34 Ali pa če se gre v extrem pa se da bele, samo tisto je samo sranje s pucanjem, predvidevam. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
samSimon Napisano ponedeljek ob 18:55 Prijavi Deli Napisano ponedeljek ob 18:55 Kaj pa ''gun metal'' sivo? 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano ponedeljek ob 20:37 Prijavi Deli Napisano ponedeljek ob 20:37 pred 1 uro je samSimon napisal: Kaj pa ''gun metal'' sivo? Ta bi mi bila kar nekako ljubša kot klasik "srebrna" 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano ponedeljek ob 22:43 Prijavi Deli Napisano ponedeljek ob 22:43 Bronze dej 🤩 1 1 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano pred 23 urami Prijavi Deli Napisano pred 23 urami pred 8 urami je Deeyan napisal: Bronze dej 🤩 Včeraj sem videl na nekem črnem metalik vozilu tisto barvo "kameleon" platišča in je bilo noro za videt. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 Napisano pred 19 urami Prijavi Deli Napisano pred 19 urami To sem imel jaz na volvo, sicer moj je bil temno moder,..je blo plasti-dipano 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano pred 13 urami Prijavi Deli Napisano pred 13 urami pred 18 urami je Deeyan napisal: Bronze dej 🤩 Ej guys, tole je Mercedes ne pa en BMW. Ne resno, avto je za moje pojme preveč eleganten za neke take ekscesne feltne. Pa še koga bodo pol zamikale. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.