Skoči na vsebino

Photoshop prošnja

Ustvari kratki URL

nisde

Priporočeno sporočilo

?ivijo!

Rabil bi uslugico za prjatla. ?tudera ?e bi dau na havbo karbon look folijo k mu doma stoji, pa ni zih ?e mu bo v?e?. Ali mi kdo lahko prosm foto?opera karbon folijo gor na havbo, da vid ?e da gor al jo raj proda. Hvala ?e se komurkoli da :)

post-657-1338485824_thumb.jpg

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 12 let kasneje...

Pozdravljeni kolegi!

Če bo kdo pri volji in času, glede barve platišč tega Merbenza, da bi jih obarval drugače, ker mi je preveč črno vse skupaj. V živo ni tako grozno kot na fotkah, pa vseeno. Klasična siva mi pa tudi ni preveč všeč za platišča, hkrati z barvo ne bi šel v ekstrem, npr. krvavo rdeče ali fluorescentne oranžne, a vseeno da poživi Batmobil kot so ga poimenovali. :)

Hvala in lep pozdrav! :)

IMG_20241026_175635.jpg

IMG_20241110_161323.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 48 minutami je Z M A J napisal:

Pozdravljeni kolegi!

Če bo kdo pri volji in času, glede barve platišč tega Merbenza, da bi jih obarval drugače, ker mi je preveč črno vse skupaj. V živo ni tako grozno kot na fotkah, pa vseeno. Klasična siva mi pa tudi ni preveč všeč za platišča, hkrati z barvo ne bi šel v ekstrem, npr. krvavo rdeče ali fluorescentne oranžne, a vseeno da poživi Batmobil kot so ga poimenovali. :)

IMG_20241026_175635.jpg

IMG_20241110_161323.jpg

V bistvu nimaš veliko možnosti, če nočeš, da izpade kičasto. Mogoče kako grafitno sivo. 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 13 minutami je Alex napisal:

V bistvu nimaš veliko možnosti, če nočeš, da izpade kičasto. Mogoče kako grafitno sivo. 

Pred časom sem videl enega črnega A6 in je imel "elektrika modra" platišča, pa je bilo videt zelo zanimivo, predvsem je zelo poživilo tisto pogrebščino s štirimi krogi, hehe

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 3 urami je Z M A J napisal:

Pozdravljeni kolegi!

IMG_20241026_175635.jpg

IMG_20241110_161323.jpg

Srebrne kromirane daš in basta, samo nebo poceni... :nevem::zoom-zoom:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pa ne no krom... to je tako zastarelo pa še kičasto za povrhu.

Tale avto mora pokazat, da je na velikih platiščih in to edino deosežeš s srebrno/sivo barvo. Lahko je za odtenek bolj temna kot klasika, ampak tele feltne se pač morajo vidit. Komu je le padlo na pamet, da da čist črne? :nevem:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 4 minutami je Boss napisal:

Pa ne no krom... to je tako zastarelo pa še kičasto za povrhu.

Tale avto mora pokazat, da je na velikih platiščih in to edino deosežeš s srebrno/sivo barvo. Lahko je za odtenek bolj temna kot klasika, ampak tele feltne se pač morajo vidit. Komu je le padlo na pamet, da da čist črne? :nevem:

Verjemi, da bi šlo, umetno inteligenco še vprašaj pa boš morda zadovoljen.... 🤔😉

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 2 urama je Boss napisal:

Jaz bi nekaj v tem stilu, ampak mpgoče nekoliko temnejšo

image.png

image.png

image.png

To edino paše skupaj in nič drugega kar se mene tiče. Drugo je vse ciganini...

• Všeč 1
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• Jest je spremenil naslov v Photoshop prošnja

Kaj pa bakrena barva platišč, mogoče bi mu pristajala in da ni povsem klasični izgled? :)

Platišča so pa 17-palčna, niti niso neka velika, hehe

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 1 uro je samSimon napisal:

Kaj pa ''gun metal'' sivo?

Ta bi mi bila kar nekako ljubša kot klasik "srebrna" :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 8 urami je Deeyan napisal:

Bronze dej 🤩

Včeraj sem videl na nekem črnem metalik vozilu tisto barvo "kameleon" platišča in je bilo noro za videt. :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 18 urami je Deeyan napisal:

Bronze dej 🤩

Ej guys, tole je Mercedes ne pa en BMW. Ne resno, avto je za moje pojme preveč eleganten za neke take ekscesne feltne. Pa še koga bodo pol zamikale.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.