Bini Napisano torek ob 19:21 Prijavi Napisano torek ob 19:21 Crom dej pa ga bo sama eleganca.... 😉 1 Citiraj
Z M A J Napisano torek ob 19:34 Prijavi Napisano torek ob 19:34 Ne bi bil preveč po mojem okusu, ta zvodniški stil 3 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Recimo tale videz se mi zdi povsem korekten, a vendar skoraj preveč vsakdanji oz. ziheraška DeSUS varianta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
sportman333 Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Jaz imslim,da glede na to da si omenil da imaš samo 17' col felge druga barva kot črna ne bo izpadla prav zelo lepo....ker so premajhne felge....za tak avto bi moral dati 19'tke gor, pa verjetno za kak cm v tla, pol bi bilo pa hudo.... 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Ali ni tako, da temna barva predmetne optično pravzaprav pomanjša, npr. nekdo ki je preobilen bo oblekel črna oblačila, ne belih, da bi potem izpadel širok kot KIT 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Ne spuščaj, ker bo trše. Okusi so različni, daj si take gor, kot se ti dopade. Za i20n sem tudi poslušal, da zimske črno črne ne bojo ok na črnem avtu. In ker so rahlo mat, izpadejo bomba. 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Nižanje avta itak ne pride v poštev, imam raje uporabnost in ne da se potem bi tresel, ko ne bi šlo čez ležeče policaj IN že v domačo garažo bi bila jeba, da ne omenjam kakšnega vzpona na trajekte, ter kakšen izlet po planinsko-gorskih cesta. Sem imel par nizkih vozil in še z raznimi dodatki oz. "kranceljni", pa tisto ni več neka uživancija, kot prvo je vozilo zelo trdo, kot drugo neuporabno in si stalno pod stresom kdaj boš nasedel ter kakšen košček odletel. Kakorkoli, vseeno imam zdaj 46 let, ne več nadobudnih 21, hehe 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 2 urama je godlike napisal: Ne spuščaj, ker bo trše. ... ... ... ... ... Nižanje najbrž ne pride v poštev. V bistvu, če dobro premislim - če se midva z @Z M A J hkrati usedeva vanj, ga bo treba malo podložit... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.