mazdica100 Napisano 6. junij, 2012 Prijavi Napisano 6. junij, 2012 Pozdravljeni, Sem nov na tem forumi in mislim, da bom tukaj izvedel najve? o nakupu(verjetno nove mazdice CX-5 CD150 AWD ATTRACTION). Avto mi je zelo v?e? in je res ravno prav?nji za moj naslednji avto. Do sedaj zapisano ogromno dobrih stvari, pa tudi na primerjalnem testu v AutoBildu, so ga nemci dali na prvo mesto. Kako se kaj obnesejo tile novi dieselski motorji SKYACTIV a so res tako var?ni in vzdr?ljivi kot govorijo, kaj bo pokazal ta motor ?ez 200.000 in ve? kilometrov, ker koliko sem prebiral, so bili kar problemi z starimi 2.0 dizli , oljne ?rpalke, turbine, injektorji... Zaupati in kupit ali po?akati, da ?as poka?e svoje in se takrat odlo?iti za nakup. Vesel bom va?ih mnenj in pomo?i pri nakupu... Citiraj
jures Napisano 6. junij, 2012 Prijavi Napisano 6. junij, 2012 Ker je to kot si rekel zelo zelo nov motor, nimamo izku?enj z njim ?e na ?alost, lahko pa mirno re?emo, da je njegov predhodnik (2.2 dizel) ?e velik napredek od starega 2.0. V tehnologiji, kvaliteti, porabi itd itd, to sem tudi sam izkusil, kot 2 razli?na svetova Kaj bo pa novi SKYACTIVE (osnova motorja ne odstopa druga?e veliko, ?e se ne motim gre le za tehnologijo z izredno nizkim kompresijskim razmerjem) bomo pa ?e videli. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 6. junij, 2012 Prijavi Napisano 6. junij, 2012 Ta motor je ?ist nov in prvi? predstavljen ravno v CX-5 tako, da ti ?al nih?e, vsaj na tem forumu, ne bo mogel povedati ni? bolj konkretnega. pa tud na tujih ne bo ve? sre?e saj ?e ni avtov z velik prevo?enimi, da bi se opazile napake. Citiraj
SpEkTr Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 http://www.siol.net/avtomoto/testi/avtomob...cx-5_dizel.aspx Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.