Krzzich Napisano 10. junij, 2012 Prijavi Napisano 10. junij, 2012 Zdravo, ?e vnaprej se opravi?ujem ker to pomojem ne spada pod rubriko "tuning" ampak se mi je zdela bol?a kot rubrika "krneki" Sli?al sem, da lahko na avto-ra?unalnik priklopi? OBD2 priklju?ek, in ti na Android telefonu prek USB/BlueTooth prikazuje razne meritve, napake in tak?ne zadeve. Kolikor vem je to mo?no dodati avtom nad '96 letnik. :ne vem: Jaz pa imam problem?ek, ker je moja mazdica letnik '90 Zdaj pa me zanima, ali bi se dalo nekako nadomestiti ta OBD/ OBD2 priklju?ek, in bi vseeno lahko nekako spremljal preko Android telefona te razne podatke. hvala vsem Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 10. junij, 2012 Prijavi Napisano 10. junij, 2012 Ne bo ?lo, verjetno ima? v bli?ini akumulatorja diagnostic box. Tam lahko samo nadzoruje? vrtljaje motorja in ?e par malenkosti, samo za vse rabi? nek ?tev?ek ali napravico. Lahko ?e pogleda? ?e ima? kak?ne napake na motorju, to je pa vse kar omogo?a. Citiraj
Deeyan Napisano 10. junij, 2012 Prijavi Napisano 10. junij, 2012 Ne bo ?lo, verjetno ima? v bli?ini akumulatorja diagnostic box. Tam lahko samo nadzoruje? vrtljaje motorja in ?e par malenkosti, samo za vse rabi? nek ?tev?ek ali napravico. Lahko ?e pogleda? ?e ima? kak?ne napake na motorju, to je pa vse kar omogo?a. kje se pa dobi adapter za pregled napak na teh starih diagnostik priklju?kih? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda_mx Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Vcasih se je tak adapter prodajal tu v malih oglasih. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 kje se pa dobi adapter za pregled napak na teh starih diagnostik priklju?kih? google it Vse kar rabi? je ledica in ena ?i?ka Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.