Skoči na vsebino

car se je vrnil

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

evo mene, bil sem v 24 urnem pridr?anju v ?uzi mazda foruma,na pov?etovi vsaj pozabili niso name, tukaj pa so name kar pozabili.bosti ?e ve, a ne?

Napisano

ti si se vrnil ja jest pa na novo pri?el :jupiii::jupiii::jupiii::jupiii:

Dobrodo?el! :bravo:

No, ?e si ?e novi pa se malo predstavi - imamo rubriko za take stvari - se ji re?e "Predstavitev ?lanov". :cheers:

Papa, Tomi
Napisano

legenda pozdravljeni,kakor te jaz poznam, vem da bo? bolj pr tazgovornih.v tej rubriki gremo do konca, do daske, ni va?no kaj pi?e? in v kak?nem stanju si ko to pi?e?.pazi pa se bosti-ja.jaz sem ?e okusil sladkobe njegovega raspolo?enja.

Napisano

dobr ve?, da ta avto zelo zgodaj vle?e, sploh mi ni jasno,kako lahko tako hitro pospe?uje, pa ni ni? predelan, samo za motor mi je pa ?al.me je ?e klical, morava it auspuh po?vasat.

Napisano

jaz gruntam, ?e bi na mojom mazdo na havbo nalepu enga velizga orla

Napisano

DANDO to je lep? ?e ti kdo nari?e mam kolega kt mu je en narisov zmaja pa je kr cool :jupiii::vesel:

ceprav men je avto najleps samo v eni barvi :jupiii:

Napisano

ne ne orla bom nalepu, jutri greva zrihtat auspuh, daneds gremo gledat za bicikl, scotta ho?e imet, nad 100.000, spet bom menal evre

Napisano

privo??im mu veselje, jaz se samo spomnim ko sem iz katre presedlal na 626 l93.to je pa bilo.samo potem ratajo apetiti ?edalje ve?ji.ko sem bil jaz star 18 let, ko sem naredil izpit,si nisem nikoli predstavljal, da bom imel kdaj avto za 10 al pa 20 k mark takratnih.pol gre la?je.iz slab?ega na bolje itd.danes pikiram na z350.lahko pa da me bo minilo,le ni tako malo denarja.pa kakor ka?e, se bomo ?e kregal doma zaradi tega.

Napisano

ja saj prav da jo nikamor ne peljem, letos ?e na morje ne.dolgo ne bo ?lo tako

Napisano

men morje ne pomeni ni?.predlanskim sem bil z njo 10 dni,sem mislil da bom znoru.kaj vse se ti podi po glavi, da ja ne bi kaj zamudil v lj, pa da me ne bi blo zraven.malo se heeeeecamooooooo.ja mal je pa tud res.

Napisano

grem v lj , se ?ujemo nave?er, jih bo ve? na forumu,takrat, ko dan umira...

Napisano

evo mene, bil sem v 24 urnem pridr?anju v ?uzi mazda foruma,na pov?etovi vsaj pozabili niso name, tukaj pa so name kar pozabili.bosti ?e ve, a ne?

Opa, se pravi, da te je Bosti res odrezal ?zmeden? !

Tista z orlom je pa ?ist mim :blink: .

Pa tole z bolj?o polovico tud :unsure: ...

Legenda dobrodo?el...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

323F pozdravljen! :jupiii:  Lepa mazdica na slikci dodam ?e mojo

Pi..a. Dobr zgleda ;) . Drga? mora? pa na Predstavitev ?lanov odpret nov post pa gor svoje slike nalimat. Pa DANDO tud. Tko kot vsi.

P.S: Ta mazda, ki je na podpisu ni moja...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Zadnja sporočila

• Po moje je mišljeno na prodajalca gum,ker eni obračunajo eko takso  eni ne.Taksa pa je okoli 2 eura, osvisno od dimenzije pnevmatike
    • Ja, tale Stanley je res bolj "kar nekaj". Ko želiš do podrobnejših informacij, se zaustavi, da ne govorim, kako je s servisi po Sloveniji - jih ni. V Grosupljem jih prodaja AdriaProfix (za ceno x 2 italijanskih trgovin), in še to določene modele in tudi servisira samo "svoje". Serija Fatmax naj bi bila malenkost boljša (črna ... lepša) od običajnih Stanley (rumenih).    "Zanimvo" je že to, da so na slikah mojega modela, po različnih spletnih trgovinah (tudi, kjer sem kupil), različne izpeljanke tega modela (različna sprednja noga, različen odvod kondenza, tako po ventilu kot po lokaciji ventila, različna pritrditev ročke, različen varnostni ventil, ... itd. Nekaj nametano skupaj.   Priključni kabel je pa še krajši od Interdiskontovega kompresorja - samo dobrih 120 cm!  Pipca za kondenz ni na dnu, ampak malo višje - kateri model (ki ne ve, da voda teče vedno le navzdol) se je spomnil tako dobre rešitve??? In kako naj sedaj nagnem kompresor, da odtočim kondenz? Na eno nogo in lovim "vaservago" na višini ventila  ...   Ampak zaenkrat dela (pri meni bo mogoče delal skupaj pol ure v celem letu), važno mi je, da ne raznese posode, ker 10 barov ni več hec.            
    • Prejle sem bil s kolesom v bike centru v KP. Ugotovila sva, da obroči so tubeless ready, plašči pa ne.  Tako, da  bomo spredaj montirali  maxxis minion DHF Maxx grip, , zadaj pa maxxis minion DHR 2.Pa bo mir.   
    • To je bilo prejšnji teden, v sredo. V četrtek sem dal gor zimske.  Ta teden se moram zmenit še, da vržemo na 6-ko Vredestein-ke. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.