Pejki Napisano 17. junij, 2012 Prijavi Napisano 17. junij, 2012 Zanima me, ?e je ?e mogo?e kdo imel te te?ave? ?e dalj ?asa opa?am, da se mi ob vro?em vremenu ob pri?igu lu?i ne vklju?i razsvetljava v armaturki (takrat tudi ni mo?no vklju?it sprednjih meglenk)! Prosim za pomo?!!! Citiraj
Deeyan Napisano 17. junij, 2012 Prijavi Napisano 17. junij, 2012 Zanima me, ?e je ?e mogo?e kdo imel te te?ave??e dalj ?asa opa?am, da se mi ob vro?em vremenu ob pri?igu lu?i ne vklju?i razsvetljava v armaturki (takrat tudi ni mo?no vklju?it sprednjih meglenk)! Prosim za pomo?!!! ko pri?he? avto se ti lu?i avtomatsko pri?gejo? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Pejki Napisano 17. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. junij, 2012 Ne! lu?i morem sem pri?igat. takrat ko lu?i pri?gem, se mi pa armaturka ne osvetli! Citiraj
uklopko Napisano 17. junij, 2012 Prijavi Napisano 17. junij, 2012 a ti na radiju tudi ne delajo osvetlitev,sredinska konzola! Preveri tudi v predalu? javi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Pejki Napisano 18. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 18. junij, 2012 a ti na radiju tudi ne delajo osvetlitev,sredinska konzola!Preveri tudi v predalu? javi alo! osvetlitem mi dela samo na radijo in na prikazovalniku (potovalni ra?., radio, klima)! Ostalo je tema! Ni mi jasno kaj bi lahko bilo! Citiraj
dbmiata Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 zanima me kak?en je bil ?problem, saj imam isto napako ????? Citiraj Fuck new cars ... I'm driving oldschool
jures Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 zanima me kak?en je bil ?problem, saj imam isto napako ????? a ni faracajg - na njemu nekaj kar skuri zadevo. ne spomnim se dobro Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 ?arnica v pepelniku verjetno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dbmiata Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 ja najdu sem, in sicer neki je narobe z plo??o od varovalk pri sovozniku, oziroma (najve?jemu) konektorju ki je priklopljen nanjo Citiraj Fuck new cars ... I'm driving oldschool
damijanv Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 ja najdu sem, in sicer neki je narobe z plo??o od varovalk pri sovozniku, oziroma (najve?jemu) konektorju ki je priklopljen nanjo to se ve?krat zgodi na mazdi 3 in focusu. problem je gem modulu ki je vgrajen v ?katlo varovalk. zadeva se pri?iga ?e malo potrka? po njem, tak da dvomim da je samo konektor. bo kar treba menjat celo zadevo. al pa dat komu ki upa to vzet narazen. ni pa poceni ( 1900 eur nova) Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.