mazda6RFD Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 Sestra je karambolirala avto v totalko (?elni trk 100km/h) in problem po tem ko se je popravil je naslednji:Na vsake nekaj ?asa za?ne svetit lu?ka za motor (ne sveti vedno) in ko potem ko sveti lu?ka stoji par ur je akumolator prazen ?tarter ve? ne za?ene lu?ke na armaturki se ne v?gejo ko priklopi? zraven kable od drugega akumolatorja avto v?ge torej nekaj prazni akumolator moti me to, da se akumolator ne sprazni vedno ampak je to naredil do zdaj 3x ko je tudi posvetila lu?ka za motor.Torej je nekaj napa?no zvezano spredaj ker je bil ?elni trk...Zanima me kje naj i??em problem oz kje ga naj za?nem iskati? Citiraj
Z M A J Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 Jaz bi to odpeljal do kak?nega "orng" avtoelektri?arja, ki tudi dobro obvlada Mazdojsko elektronko. ?e bo? pelju h kakemu ?u?marju, lahko naredi ?e kak?no dodatno ?kodo. Tak?no je vsaj moje mnenje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazda6RFD Napisano 19. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2012 saj to glih nameravam ker je avto po nesre?i sestavljal en mehanik ki ma SP in je cel popoldan oz cel dan sedel pri kablovju ker je tega zlo dost samo kje sploh za?et iskat najbolje bi pomojem naredu da bi vso ?tromarijo odklopu in ?e enkrat zvezu avtoelektri?ar ki ma nekaj pojma... Citiraj
Z M A J Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 Verjetno bi bilo to ?e najpametneje, ker z elektriko se ni ravno za hecat, lahko se ti naredi kak?en "kurc?lus" pol pa bo lahko Mazda-kres, kar pa ne bi bilo ni? kaj fajn. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 Vpra?aj se tudi, ?e ni alternator fu? - v smislu da ne polni akomulatorja, in je lahko zato prazen, na klemah mora biti dobrih 14V ko avto lavfa Sicer pa koliko je star akomulator - ko se enkrat sprazni, ni ve? dober ?e posebej starej?i Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazda6RFD Napisano 19. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2012 ja saj tega se najbolj bojim da ?e mi kje zagori.Tekom dni jo bom odpeljal do kak?nega avtoelektri?arja pozna? slu?ajno kakega dobrega v okolici mb je jures napisal: Vpra?aj se tudi, ?e ni alternator fu? - v smislu da ne polni akomulatorja, in je lahko zato prazen, na klemah mora biti dobrih 14V ko avto lavfa Sicer pa koliko je star akomulator - ko se enkrat sprazni, ni ve? dober ?e posebej starej?i akumolator sem dal novi no3 ker smo mislili najprej da je akumolator fu?.Alternator sem sprobal in dela normalno ko avto laufa je na klemah pribli?no 14,2V Citiraj
jures Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 je mazda6RFD napisal: ja saj tega se najbolj bojim da ?e mi kje zagori.Tekom dni jo bom odpeljal do kak?nega avtoelektri?arja pozna? slu?ajno kakega dobrega v okolici mbakumolator sem dal novi no3 ker smo mislili najprej da je akumolator fu?.Alternator sem sprobal in dela normalno ko avto laufa je na klemah pribli?no 14,2V pol pa na elektriko ?im prej Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazda6RFD Napisano 19. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2012 mislim da bo to ?e najpametneje jojj ko je to zajebano zaj odkrivat ?e bi mehanik prej dal vezat strokovnjakom nebi blo iskanj te?av zdaj pa je to kot da i??e? dlako v senu Citiraj
Z M A J Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 Jaz bi kontaktiral uporabnika foruma MitjaMX6&T ali pa Bobi-ja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 je jures napisal: Vpra?aj se tudi, ?e ni alternator fu? - v smislu da ne polni akomulatorja, in je lahko zato prazen, na klemah mora biti dobrih 14V ko avto lavfa Sicer pa koliko je star akomulator - ko se enkrat sprazni, ni ve? dober ?e posebej starej?i S tem se nebi ?ist strinju, dokler kisline ne potegne v celice, je akumolator ?ist ql, pa ?e pol bi se ga dal zrihtat v kakem laboratoriju (delajo v TAB Me?ica) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda6RFD Napisano 21. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2012 V?eraj sem ga peljal k avtoelektri?arju in je rekel glede na simptome bi lahko bilo nekaj v zvezi z ra?inalnikom ampak zakaj akumolator prazni pa ni vedel zdaj je avto tam da pre?ekira vse... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. junij, 2012 Prijavi Napisano 22. junij, 2012 Najla?je je krivit stvar ki ne dela ko potegne? klju?e iz klju?avnice Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda6RFD Napisano 22. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2012 je YavarYe X6V6 napisal: Najla?je je krivit stvar ki ne dela ko potegne? klju?e iz klju?avnice kako to misli? saj skoraj vse stvari ne delajo ko potegne? klju?e iz klju?avnice Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. junij, 2012 Prijavi Napisano 27. junij, 2012 je mazda6RFD napisal: kako to misli? saj skoraj vse stvari ne delajo ko potegne? klju?e iz klju?avnice Recimo poleg lu?k v kabini in ?top lamp ? ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda6RFD Napisano 28. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2012 je YavarYe X6V6 napisal: Recimo poleg lu?k v kabini in ?top lamp ? ... ?top lampe itak delajo ko da? klju? iz klju?avnice pa lu? v kabini tudi... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.