Skoči na vsebino

novi ?lani

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

nimam vetra v laseh,ker mam obrito glavo....

vuk, pol si pa lahko sonce tetovira? na vrh glave,tako ti ne bo treba na morje.
Napisano

mazdilack, a smo ti dobr za?vasal avspuh, kaj so rekli doma, ko si avto pokazal,je mama kaj spekla pi?kotov, baje je fotr kar oddojka naro?il, nma policiji ?e vejo zate, ima? lep poro?ni avto, ves v belem.ta mala ?e ho?e 323c al ji je f bolj v?e??

Napisano

323f kaj bo? barval si nekaj omenil da ima? za po?trihaT NA AVTU,V TAPRVO TRGOVINO PEJT PO M,AT ?RN LAK, PA SAMO NA DEBEL, DA NE BVO RJAVEL, MAT PA ZATO, DA NE BO? TOLIKO IZSTOPAL.

Napisano

323F, DOBIL SEM PONUDBO, ?E BI TI KAJ RAD HONORARNO ZASLU?IL.NA ?alah ima? mo?nost, da bi ob pogrebu vlekel vence na prikolici.presene?enje , ki ga tvoj avto ponudi pa je, da ko procesija krene, ti odpres lu?i, ki so popolnoma zasen?ene, le na vsaki lu?i je izrezan kri?.to,bi ful dobr svetil.v primeru, da bi bila prikolica prepolna vencev, bi na tvoji mazdi na vsaki strani naredil nosilce, na katere bi obesil vi?ek.ven bi pa moral videt.obvezno trobit kot na ohceti.pogoj je ?rna obleka in ba zimske gume, tudi poleti.ne pozabimo a testiran priklju?ek.torej, te zanima, delo je odli?no pla?ano.

Napisano

Pa ti nisi normaln :ph34r: ! Jaz te resno vpra?am, ti pa take bedarije....

Aja no pa smeju sem se lep cajt preden sem tole napisu....

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Pusti DANDOTA danes je spil 2l vina tko da je koma in ne ve kaj pi?e! tko da sej vemo no.............

Aja tko...OK, da vem....

Napisano

Smem vpra?at koliko ste stari?? Sploh DANDO??? :whatever:

Tud mene zanima...zame se ve...pi?e v profilu...

Napisano

Tud mene zanima...zame se ve...pi?e v profilu...

Hehe, jaz tako vem kateri si :D, ti si vredu ;) samo na? uporabnik DANDO se malo nezrelo obna?a...!

Zame se tudi ve koliko sem star, mislim da sem tukaj najmlaj?i na forumu, pa najbolj glasen! :ph34r:sramezljiv:D

Napisano

fanta ne bosta verjela, tudi sam ne verjamem ampak 33 jih imam, ?eprav mi re?ejo, da nisem nikoli odrasstu.jebiga, nisem ?e pripravljen, ko je pa tako lu?ten takoooooooooo!

Napisano

ej 323f, samo ?e eno reesno vpra?anje, brez zezanja resno te vvpra?am, koliko bi hotel, ?e bi mi v mazdi na vikend pripeljal drva, bom dobr pla?al, samo resen odgovor, aja pa ?e to , upam da ima? dobre fedre, ker v primeru, da se zmenva te mislim natovort ?imve?, ?e se ?e pla?a ne.mislim da lahko s s vojo mazdo naredi? dve furi v eni. ps. upam da ni rjav poden, drga? bomo vse raztresl po cest.bom ob vsa drva.

Napisano

Ne, ne, nisi norm....

Napisano

323f sem ?el pe? po lj sem enga otroka sli?al, ti si se peljal mimo v f, je rekel , glej mami , ?arli ?aplin.od kje, kako,pa ti si legenda?.

Napisano

323f si letos kaj vlagal.v kozarce kumare paprika...baje da hodi? po gobe in to z f-ko.glej, da ne bo? v hosti pozabil kje ima? avto, da te ne bodo z ekolo?kega prehitel.napi?i na armaturo.honorarno nabiram gobe za v naprej znanega kupca.

Napisano

DANDO sedaj pa ?e resno malo presega? vse meje tvojega obna?anja na forumu in tvojih primitivnih in nezrelih komentarjev katere pi?e? in ?ali? uporabnike na forumu (npr. Vuka), poni?uje? 323F in njegov avto, ter bi se ?e kaj na?lo, prosim da v bodo?e preneha? s tem...!!! :angry:

Napisano

Tole zaklepam, ker je preseglo zdrave meje.

DANDO, ?e se ne umiri? in za?ne? pisat normalno bo tokrat dokon?no GAME OVER zate.

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Zadnja sporočila

• Jaz sem bil najbolj zadovoljen z žarnicami Narva in Philips. 
    • Glede na to, da so R19 nehali proizvajat 96tga leta, je velika verjetnost, da na njih ni več istih modelov gum.
    • He,he...lih grem pr Fordu menjat žarnice...stare Osramke not,dokler ne pridejo LEDice....in glej,glej...Cool Blue Intense svetijo😯...mater,če ni stikalo...k enga sem že zamenjal🤔.   Starega še imam..moram razdreti in pogledati kak je not...mogoče je samo slabi kontakt🙄. Ok...torej ni sile,in bo priložnost primerave Osram Cool Blue Intense vs.Philips Ultinon Pro6000 Boost. Bom poslikal in objavil kakšni so vtisi.
    • Danes v Četari jedel PICABURGER, uf kako je ta zadeva nasitna, pa sem nekaj od dedca in jedca (OK, nimam več 100kg, pa vseeno), skratka če boste lačni po Savinjski, pojdite na to jedačo; 8eur
    • Sem pred leti vgrajeval klasične Night Breaker (k so frišno ven prišle)...svetile super,sam 3 mesce in "za v kanto..   In točno to sem pol zmontiral.. in kot pišeš svetijo za en drek....   Na koncu sem not dal Osram k bi naj bile original pri prvi vgradnji...ajd,za silo ne rečem...sam k je prišla Mazda k bajti,in je žena videla...in se "nalezla"...in seveda nič ne pride blizu...in kot rečeno lani dal not Night Breaker 200...fajn zarnice,sam,kar je top,prec podražijo...k 40€+ za dve🙄    In se iskanje "svetega grala" nadaljuje🥺
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.