Skoči na vsebino

novi ?lani

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

nimam vetra v laseh,ker mam obrito glavo....

vuk, pol si pa lahko sonce tetovira? na vrh glave,tako ti ne bo treba na morje.
Napisano

mazdilack, a smo ti dobr za?vasal avspuh, kaj so rekli doma, ko si avto pokazal,je mama kaj spekla pi?kotov, baje je fotr kar oddojka naro?il, nma policiji ?e vejo zate, ima? lep poro?ni avto, ves v belem.ta mala ?e ho?e 323c al ji je f bolj v?e??

Napisano

323f kaj bo? barval si nekaj omenil da ima? za po?trihaT NA AVTU,V TAPRVO TRGOVINO PEJT PO M,AT ?RN LAK, PA SAMO NA DEBEL, DA NE BVO RJAVEL, MAT PA ZATO, DA NE BO? TOLIKO IZSTOPAL.

Napisano

323F, DOBIL SEM PONUDBO, ?E BI TI KAJ RAD HONORARNO ZASLU?IL.NA ?alah ima? mo?nost, da bi ob pogrebu vlekel vence na prikolici.presene?enje , ki ga tvoj avto ponudi pa je, da ko procesija krene, ti odpres lu?i, ki so popolnoma zasen?ene, le na vsaki lu?i je izrezan kri?.to,bi ful dobr svetil.v primeru, da bi bila prikolica prepolna vencev, bi na tvoji mazdi na vsaki strani naredil nosilce, na katere bi obesil vi?ek.ven bi pa moral videt.obvezno trobit kot na ohceti.pogoj je ?rna obleka in ba zimske gume, tudi poleti.ne pozabimo a testiran priklju?ek.torej, te zanima, delo je odli?no pla?ano.

Napisano

Pa ti nisi normaln :ph34r: ! Jaz te resno vpra?am, ti pa take bedarije....

Aja no pa smeju sem se lep cajt preden sem tole napisu....

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Pusti DANDOTA danes je spil 2l vina tko da je koma in ne ve kaj pi?e! tko da sej vemo no.............

Aja tko...OK, da vem....

Napisano

Smem vpra?at koliko ste stari?? Sploh DANDO??? :whatever:

Tud mene zanima...zame se ve...pi?e v profilu...

Napisano

Tud mene zanima...zame se ve...pi?e v profilu...

Hehe, jaz tako vem kateri si :D, ti si vredu ;) samo na? uporabnik DANDO se malo nezrelo obna?a...!

Zame se tudi ve koliko sem star, mislim da sem tukaj najmlaj?i na forumu, pa najbolj glasen! :ph34r:sramezljiv:D

Napisano

fanta ne bosta verjela, tudi sam ne verjamem ampak 33 jih imam, ?eprav mi re?ejo, da nisem nikoli odrasstu.jebiga, nisem ?e pripravljen, ko je pa tako lu?ten takoooooooooo!

Napisano

ej 323f, samo ?e eno reesno vpra?anje, brez zezanja resno te vvpra?am, koliko bi hotel, ?e bi mi v mazdi na vikend pripeljal drva, bom dobr pla?al, samo resen odgovor, aja pa ?e to , upam da ima? dobre fedre, ker v primeru, da se zmenva te mislim natovort ?imve?, ?e se ?e pla?a ne.mislim da lahko s s vojo mazdo naredi? dve furi v eni. ps. upam da ni rjav poden, drga? bomo vse raztresl po cest.bom ob vsa drva.

Napisano

Ne, ne, nisi norm....

Napisano

323f sem ?el pe? po lj sem enga otroka sli?al, ti si se peljal mimo v f, je rekel , glej mami , ?arli ?aplin.od kje, kako,pa ti si legenda?.

Napisano

323f si letos kaj vlagal.v kozarce kumare paprika...baje da hodi? po gobe in to z f-ko.glej, da ne bo? v hosti pozabil kje ima? avto, da te ne bodo z ekolo?kega prehitel.napi?i na armaturo.honorarno nabiram gobe za v naprej znanega kupca.

Napisano

DANDO sedaj pa ?e resno malo presega? vse meje tvojega obna?anja na forumu in tvojih primitivnih in nezrelih komentarjev katere pi?e? in ?ali? uporabnike na forumu (npr. Vuka), poni?uje? 323F in njegov avto, ter bi se ?e kaj na?lo, prosim da v bodo?e preneha? s tem...!!! :angry:

Napisano

Tole zaklepam, ker je preseglo zdrave meje.

DANDO, ?e se ne umiri? in za?ne? pisat normalno bo tokrat dokon?no GAME OVER zate.

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Zadnja sporočila

• Po moje je mišljeno na prodajalca gum,ker eni obračunajo eko takso  eni ne.Taksa pa je okoli 2 eura, osvisno od dimenzije pnevmatike
    • Ja, tale Stanley je res bolj "kar nekaj". Ko želiš do podrobnejših informacij, se zaustavi, da ne govorim, kako je s servisi po Sloveniji - jih ni. V Grosupljem jih prodaja AdriaProfix (za ceno x 2 italijanskih trgovin), in še to določene modele in tudi servisira samo "svoje". Serija Fatmax naj bi bila malenkost boljša (črna ... lepša) od običajnih Stanley (rumenih).    "Zanimvo" je že to, da so na slikah mojega modela, po različnih spletnih trgovinah (tudi, kjer sem kupil), različne izpeljanke tega modela (različna sprednja noga, različen odvod kondenza, tako po ventilu kot po lokaciji ventila, različna pritrditev ročke, različen varnostni ventil, ... itd. Nekaj nametano skupaj.   Priključni kabel je pa še krajši od Interdiskontovega kompresorja - samo dobrih 120 cm!  Pipca za kondenz ni na dnu, ampak malo višje - kateri model (ki ne ve, da voda teče vedno le navzdol) se je spomnil tako dobre rešitve??? In kako naj sedaj nagnem kompresor, da odtočim kondenz? Na eno nogo in lovim "vaservago" na višini ventila  ...   Ampak zaenkrat dela (pri meni bo mogoče delal skupaj pol ure v celem letu), važno mi je, da ne raznese posode, ker 10 barov ni več hec.            
    • Prejle sem bil s kolesom v bike centru v KP. Ugotovila sva, da obroči so tubeless ready, plašči pa ne.  Tako, da  bomo spredaj montirali  maxxis minion DHF Maxx grip, , zadaj pa maxxis minion DHR 2.Pa bo mir.   
    • To je bilo prejšnji teden, v sredo. V četrtek sem dal gor zimske.  Ta teden se moram zmenit še, da vržemo na 6-ko Vredestein-ke. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.