mito4444 Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Zdravo...imam en problem...in sicer mi zadnje 3 dni mazda ne vziga tako kot he treba...ko dam kontakt, pocakam normalno 5srkund in zacnem verglati...nato pa vergla priblizno 5 sekund, preden uzge...avto drugace deluje normalno...razen egr lucka mi sveti, ostalo vse super...zdj pa ne vem...a je mozno da je z vrocino tok povezano al kaj...al kaksne svecke za uzig mogoce...ali celo da egr zajebava ze pri vzigu? Ma kdo kaksno idejo? Bi bil zelo vesel...gre pa za mazdo dizel, 136 konjev, letnik 2004, 212k km prevozenih...hvala da odgovore. Lp Citiraj
igorml Napisano 22. junij, 2012 Prijavi Napisano 22. junij, 2012 Katera lu?ka ti gori? Direkt za egr sigurno ne ker je nima?. lp Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. junij, 2012 Prijavi Napisano 22. junij, 2012 Kako zgleda lu?ka za EGR ?? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mito4444 Napisano 22. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2012 Lucka check engin in proti zdrsu...smo dal na racunalnik, je pokazu napako za egr Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. junij, 2012 Prijavi Napisano 22. junij, 2012 Ti kaj obrati nihajo ko stoji? na mestu in je motor v prostem teku ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mito4444 Napisano 22. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2012 Ne nic ne niha...imv ventil je bil menjan februarja. Lp Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. junij, 2012 Prijavi Napisano 22. junij, 2012 Filter nafte ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mito4444 Napisano 22. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2012 Filter nafte ? Hmm...sm bol laik v tem...tko da sploh ne vem kje se nahaja? Kaksna slika mogoce? Drugace je bil februarja menjan filter za gorivo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. junij, 2012 Prijavi Napisano 22. junij, 2012 Nafta = gorivo Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 22. junij, 2012 Prijavi Napisano 22. junij, 2012 Ne nic ne niha...imv ventil je bil menjan februarja. Lp Ja lahko se zgodi da tudi hitro crkne, potem pa? pelji nazaj pa ti ga pod garancijo menjajo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mito4444 Napisano 22. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2012 Ja lahko se zgodi da tudi hitro crkne, potem pa? pelji nazaj pa ti ga pod garancijo menjajo Misles da je mozno:/ skor nemorem verjet da tok hitr...ceprou znaki so enaki, sam da preden sem menjal imv, mi je poleg tekega vziga, crkoval tudi na kriziscu usake toliko casa... Citiraj
mito4444 Napisano 22. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2012 Fantje neki na hitr...kam dam ploscico, ce hocm blindirat egr ventil...predvidevam da tja k pride tesnilo??da probamo to, ce bo kj bols Citiraj
Danny Napisano 22. junij, 2012 Prijavi Napisano 22. junij, 2012 pomoje ti nekje vlece nekje fous zrak Kako zgleda lu?ka za EGR ?? tako Citiraj
mito4444 Napisano 22. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2012 Fous zrak?? Kje bi blo to? Sam cudno, ker pol pa dela tko k treba ko vzge Citiraj
mito4444 Napisano 23. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. junij, 2012 Hm...a bi blo mozno mogoce da je to od petrolovega dizla? Ker sem v pon prvic tankal na petrolu polno in od takrat se mi to pojavlja:/ p.s. se zmer nevem ce je uredu da blindiram egr ventil, tam kjer pride drugace tesnilo? Lp Citiraj
Alex Napisano 23. junij, 2012 Prijavi Napisano 23. junij, 2012 pomoje ti nekje vlece nekje fous zraktako He,he dobra.Glede na ceno novega je prav?nji znak. Citiraj
batko Napisano 23. junij, 2012 Prijavi Napisano 23. junij, 2012 Hm...a bi blo mozno mogoce da je to od petrolovega dizla? Ker sem v pon prvic tankal na petrolu polno in od takrat se mi to pojavlja:/ p.s. se zmer nevem ce je uredu da blindiram egr ventil, tam kjer pride drugace tesnilo? Lp egr blindiras tam kjer je z dvemi vijaki privijacen na motor. Provaj pogledat filter v rezervarju, da ni tisti zamasen...petrol ima boljso nafto od omw-ja, saj po mojih izkusnjah. Citiraj www.gistel.si
mito4444 Napisano 23. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. junij, 2012 egr blindiras tam kjer je z dvemi vijaki privijacen na motor. Provaj pogledat filter v rezervarju, da ni tisti zamasen...petrol ima boljso nafto od omw-ja, saj po mojih izkusnjah. Aha...a mas ksno sliko, da bi pogledu kje je filter, k nevem:)haha...sj pravm...bol laik pa to:) Citiraj
Danny Napisano 23. junij, 2012 Prijavi Napisano 23. junij, 2012 Fous zrak?? Kje bi blo to? Sam cudno, ker pol pa dela tko k treba ko vzge ?e je kaka cevka goriva malenkost po?ena vle?e zrak v sistem in ko proba? v?at more? verglat dokler ne spravi vn zra?nih mehur?kov in pole dela.....simptom je ?e tak....si ga dau ?e na kak tester? Citiraj
mito4444 Napisano 23. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. junij, 2012 ?e je kaka cevka goriva malenkost po?ena vle?e zrak v sistem in ko proba? v?at more? verglat dokler ne spravi vn zra?nih mehur?kov in pole dela.....simptom je ?e tak....si ga dau ?e na kak tester? Ej nisem se nic...nevem kako bi to preveru...a se z racunalnikom misles da??mogoce ti koga poznas, ki bi to preveril? Pelkota dm klicu, pa ma zasedeno do 2.7...se mi zdi mal douga za cakat. Lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.