mrmolja Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 Pozdravljeni! Zanima me ?e mi lahko kdo pomaga pri tem ob vo?nji po avtocesti s tempomatom se je tempomat sam od sebe izklju?il in avto je pri?el izgubljati na hitrosti. Za?ela sem pritiskati na plin vendar ni bilo nobenega u?inka. nato so se mi pri?gale opozorilne lu?e - ( oran?na lu?ka motorja in rde?a lu?ka olja). Nato sem zapeljala na odstavni pas. ko sem poskusila ponovno pri?gati avto se ta ni v?gal. Ali mogogo?e kdo ve kaj bi to pomenilo hvala za odgovore, lep pozdrav L. Citiraj
JoeJoe Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 ob vo?nji po avtocesti s tempomatom se je tempomat sam od sebe izklju?il in avto je pri?el izgubljati na hitrosti. Za?ela sem pritiskati na plin vendar ni bilo nobenega u?inka. nato so se mi pri?gale opozorilne lu?e -( oran?na lu?ka motorja in rde?a lu?ka olja). Nato sem zapeljala na odstavni pas. ko sem poskusila ponovno pri?gati avto se ta ni v?gal. Na hitro: motor je ugasnil med vo?njo. Zato je padel tlak olja, posledi?no lu?ka. Glede na opis je lahko 100 vzrokov, od najbolj preprostih in povsem nebole?ih do "konca sveta" v avtomobilskem in finan?nem smislu. Napi?i, kaj za en motor je, pa ve? podatkov o avtu. Citiraj
Boss Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 Za?nemo z najbolj glupim vpra?anjem - a je goriva dovolj? ?e ima? ?estko prve generacije BC tolk la?e, da pi?e lahko domet ?e 100km in ve? avto pa obstane. Citiraj
mrmolja Napisano 25. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2012 Pozdravljeni mazda 6GG je letnik 2005 bencinar z motorjem tipa L8 1.8L in 88KW. goriva sem imela ?e za cca 65km, vsaj tako mi je kazal potovalni ra?unalnik ( lu?ka od goriva ni bila pri?gana) Kar me ?udi je da se mi je na isti datum tudi pokvarila dve leti nazaj vendar takrat naj bi se pokvarila ?rpalka, in ti datumi se soupadajo z datumi servisnih pregledov in zato sumim da so morda napake prirejene, da bi vozili avto na poobla??ene mazda servise. lp, L. Citiraj
batko Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 Pozdravljeni mazda 6GG je letnik 2005 bencinar z motorjem tipa L8 1.8L in 88KW.goriva sem imela ?e za cca 65km, vsaj tako mi je kazal potovalni ra?unalnik ( lu?ka od goriva ni bila pri?gana)Kar me ?udi je da se mi je na isti datum tudi pokvarila dve leti nazaj vendar takrat naj bi se pokvarila ?rpalka, in ti datumi se soupadajo z datumi servisnih pregledov in zato sumim da so morda napake prirejene, da bi vozili avto na poobla??ene mazda servise. lp, L. mislim da je to samo naklucje, nobeden ne more prirediti da ti crkne pumpa na dolocen dan... Citiraj www.gistel.si
Boss Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 mazda 6GG je letnik 2005 bencinar z motorjem tipa L8 1.8L in 88KW.goriva sem imela ?e za cca 65km, vsaj tako mi je kazal potovalni ra?unalnik ( lu?ka od goriva ni bila pri?gana) ?e bi bila dieselca bi bil tole sigurno vzrok pri bencinarcah pa ne bom rekel. Sam bi pa vseeno najprej nato?il 10 litrov benza pa da vidi? kaj se zgodi. Citiraj
mrmolja Napisano 25. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2012 hvala za va?e odgovore, problem je re?en imate prav nato?ili smo 20l benzina in avto je u?gal se pravi da mi ?tevec za gorivo la?e. lp L. Citiraj
Boss Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 No vidi? pa le ni bilo sile ... v glavnem na ?tevec in na BC se ni za zana?at Sam sem imel podobno izku?njo in nekaj drugih foruma?ov tudi Citiraj
Deeyan Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 sej je men zdel, da Mazda 6 benz nemore kr tak crknt Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 Va?no da ste re?li brez dodatnih stro?kov, ja na BordComputer se ni za zana?at, drugi? pa magari za vsak slu?aj ?e kak?no 5litrov kantico v prtlja?nik da bo ?e bolj zihr vo?nja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
pozdrav Napisano 26. junij, 2012 Prijavi Napisano 26. junij, 2012 Konec dober, vse dobro! Citiraj Pozdrav
schurda Napisano 27. junij, 2012 Prijavi Napisano 27. junij, 2012 Va?no da ste re?li brez dodatnih stro?kov, ja na BordComputer se ni za zana?at, drugi? pa magari za vsak slu?aj ?e kak?no 5litrov kantico v prtlja?nik da bo ?e bolj zihr vo?nja. A ni to zabava? Neke vrste ruleta, vozi?, vozi?, pa ti kar neko? in nekje zmanjka goriva. Potem pa pe? iskanje ?rpalke, ?top, telefon, prjalti, posebno, ?e je de? ali mraz ali pono?i. Lej, to je prava pustolov??ina in ?e bo? imel s sabo vedno rezervo, je nikoli ve? ne bo? do?ivel... Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Z M A J Napisano 27. junij, 2012 Prijavi Napisano 27. junij, 2012 Jaz sem tak obvlada?, da je enkrat zelo malo manjkalo, da bi zmanjkalo obeh goriv (LPG-ja mi je ?e itak), pol benz pa je bil ?e tudi v globoki rezervi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.