Driver Napisano 26. junij, 2012 Prijavi Napisano 26. junij, 2012 Torej zanima me ?e je kdo ?e kje zasledil da prodajajo prage za 323f BA? Pri siluxu sem zasledil le zadnje obrobe, odbija?e, pokrove motorjev... pragov pa ne. Govorim seveda o plo?evinastih pragovih, katere se navari namesto pregnitih starih, ne pa o kak?ni tuning plastik fantastik Citiraj
BOBI Napisano 26. junij, 2012 Prijavi Napisano 26. junij, 2012 Torej zanima me ?e je kdo ?e kje zasledil da prodajajo prage za 323f BA? Pri siluxu sem zasledil le zadnje obrobe, odbija?e, pokrove motorjev... pragov pa ne. Govorim seveda o plo?evinastih pragovih, katere se navari namesto pregnitih starih, ne pa o kak?ni tuning plastik fantastik idi na odpad v celju(Hudenje) tam je ena razbita pragi ko novi brez rje,clan Qwerty ti bo tocno povedal kje je je blizu doma Citiraj MAZDA POWER
Deeyan Napisano 26. junij, 2012 Prijavi Napisano 26. junij, 2012 idi na odpad v celju(Hudenje) tam je ena razbita pragi ko novi brez rje,clan Qwerty ti bo tocno povedal kje je je blizu doma tut js vem kje je to ampak js bi vseen dal raj? nove gor, ker nikol neve? kaki so noter. Pri men na C-jki je zgledu prag ?ist lepi, ko ga je odprl so se pa del?ki rje kr razletel ven, mi jih je pa klepar takrat kr sam naredu, edino obrobe sm kupu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Driver Napisano 26. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2012 Hmm ja tudi jaz bi najraje nove dal gor. Bom pa probal sam izpeljat ta projekt (vse delo razen barvanja), tako da bi sam krivil plo?evino mi spet ni ker bi sigurno ?isto druga?e zgledalo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.