mazdaman Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 V slu?bi moramo menjat avto sedaj pa kaj kupit: Pogiji: Karavan , Diesel min 100KM, Avtomatska klima, cena do 19000? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 V slu?bi moramo menjat avto sedaj pa kaj kupit:Pogiji:Karavan , Diesel min 100KM, Avtomatska klima, cena do 19000? a more bit novo vozilo? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 V slu?bi moramo menjat avto sedaj pa kaj kupit:Pogiji:Karavan , Diesel min 100KM, Avtomatska klima, cena do 19000? Razred? Velikost? Drugac seat ibiza z ritjo TDI Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
DonFelipe Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Drugac seat ibiza z ritjo TDI To ti je Seat Cordoba Druga?e pa napi?i zakaj ga mislite uporabljati. Pogojev za izbiro je malo morje. Citiraj
Z M A J Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Velikost vozila napi?i in pa katere dr?avo proizvajalko se najbolj respektira v firmi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 pa ?e kak Fordek se najde http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5971073&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 To ti je Seat Cordoba Druga?e pa napi?i zakaj ga mislite uporabljati. Pogojev za izbiro je malo morje. Karavan my friend.....cordobe ni od 2005 vec Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 29. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2012 Trenutno so v izbiri Renault Megane 1,5 dci 110 -115 KM Opel Astra Karavan 1,7 cdti Ford Focus karavan 1,6 tdci Wv Golf karavan 1,6 tdi in Skoda Octavia karavan 1,6 tdi za Hyundai i30 karavan ?e pa ne vem kaki bodo popusti in kdaj bo na voljo mora pa biti novo seveda. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
theBill Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 Chevrolet Cruze karavan, samo pride ?ele jeseni k nam. http://www.chevrolet.si/vozila/cruze/cruze-karavan/ Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Deeyan Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4385850&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 2. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2012 Korejci niso zapisani dobro pri ?efu :ne vem: Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 2. julij, 2012 Prijavi Napisano 2. julij, 2012 Korejci niso zapisani dobro pri ?efu :ne vem: pol pa ni ravno preudaren ?ef.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
J.J. Napisano 2. julij, 2012 Prijavi Napisano 2. julij, 2012 ?e?ka gre?ka je pol za ta denar najbolj?a izbira po mojem mnenju... najve? ?pila za ta denar...ma kolega, pa nimam kej za re?t ?ez vo?njo in karkoli....tko da just go for it Citiraj
mazdaman Napisano 2. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2012 Ampak je oplehana mopetka najdra?ja na Avto netu po danih kriterijih, ki sem jih dobil ?e Golf je cenej?i za 300? Mopetka pa 18900? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
J.J. Napisano 2. julij, 2012 Prijavi Napisano 2. julij, 2012 Hja, je res, ampak mal poglej za kako testno al pa tko. Pa mal okvare in vzdrzevanje. Tuki Renault odpade takoj pomojem glede okvar :-) Se?tri?na ma golfa variant a 1.6tdi pa ni ravn ?parav?ek, pele se kr ok, ampak Octavia se bol?. ?e si dost na cesti pol klinc gleda 300? gor al pa dol, po mojih izku?njah. Citiraj
Deeyan Napisano 2. julij, 2012 Prijavi Napisano 2. julij, 2012 js bi pomoje kr na Forda ?ou Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 3. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 3. julij, 2012 Trenutni Megane je imel do 170 000km naslednje napake: -Prazna klima -Vle?e ga v levo (malo samo ampak je pa potrebno pazit in tega ne znajo odpravit na servisu) Drugo pa ni? se pa sedaj po zadnjem servisu sli?i malo turbina drugaa?e pa ze ceno avta OK. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
qwerty Napisano 3. julij, 2012 Prijavi Napisano 3. julij, 2012 Definitivno 1.6 tdci focus... potegne solidno, poraba je 4.6 bla pri meni do zagreba pa nazaj, pelje se tudi lepo tako da ni kiks... Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 3. julij, 2012 Prijavi Napisano 3. julij, 2012 Definitivno 1.6 tdci focus... potegne solidno, poraba je 4.6 bla pri meni do zagreba pa nazaj, pelje se tudi lepo tako da ni kiks... pa kok js nemorem pridit izpod 6.5 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 3. julij, 2012 Prijavi Napisano 3. julij, 2012 ?e je v Focusu ista ma?ina kot v Vulvi V50, potem nimam kaj re?t. Slednjega sem imel rentanega na ?kotskem za en teden, naredil cca 2000 milj in lahko samo pohvalim pro?en agregat. Dobro potegne, turbo luknja skoraj ni zaznavna, poraba pa 4,6l pri kombinirani vo?nji in 4-ih osebah s prtljago. O tem lahko moja 6-ka samo sanja Citiraj
Deeyan Napisano 3. julij, 2012 Prijavi Napisano 3. julij, 2012 ?e je v Focusu ista ma?ina kot v Vulvi V50, potem nimam kaj re?t. Slednjega sem imel rentanega na ?kotskem za en teden, naredil cca 2000 milj in lahko samo pohvalim pro?en agregat. Dobro potegne, turbo luknja skoraj ni zaznavna, poraba pa 4,6l pri kombinirani vo?nji in 4-ih osebah s prtljago. O tem lahko moja 6-ka samo sanja jp, je isti motor kot v V50, pa tudi v Mazdi 3, ampak ?e zdej mi ni jasn kok vama rata naredit tolk majhno porabo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 4. julij, 2012 Prijavi Napisano 4. julij, 2012 A ti ima? M3 ali Focusa? Sicer pa... enim 6-ka tudi ?re 5,5l, meni pa 7,2l :ne vem: Citiraj
Deeyan Napisano 4. julij, 2012 Prijavi Napisano 4. julij, 2012 A ti ima? M3 ali Focusa? Sicer pa... enim 6-ka tudi ?re 5,5l, meni pa 7,2l :ne vem: M3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.