Lenuh007 Napisano 9. julij, 2005 Prijavi Napisano 9. julij, 2005 Pozdravljen! Zelo rad bi izdelal (ali dal izdelat) prevleke za sedez Mazde3. En pomislek pa imam; kako bi bilo to najpametneje naredit? Kajti - kakor sem jaz obvesecen - Mazda3 ima tudi bocne airbage v sedezih. Torej, ali lahko sploh dam prevleke na sedeze :ne vem: ? Najlepsa hvala za pojasnila. Lenuh007 Citiraj LP Lenuh007
Lenuh007 Napisano 10. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2005 Ma da prav noben ne ve odgovrov na moj post.... eee... cuda cuda Zdej ze vem odgovo; ni vec treba pisat. Citiraj LP Lenuh007
Hrdzo Napisano 10. julij, 2005 Prijavi Napisano 10. julij, 2005 Ma da prav noben ne ve odgovrov na moj post.... eee... cuda cuda Zdej ze vem odgovo; ni vec treba pisat. Posto mi neznamo prosim da podjelis s nama kaj znas!! Jer bu i nama to prav prislo!! Citiraj
Boss Napisano 11. julij, 2005 Prijavi Napisano 11. julij, 2005 Lahko, da? tudi prevleke za sede?e z vgrajenimi airbagi samo na tem mestu bo? moral pustiti luknjo v prevleki, da bi se lahko airbag odprl, ?e bi bilo potrebno. Samo pozor, prevleka ne sme biti preve? "?ivahna" da bi drsela in se premikala na sede?u saj bo mimogrede pokrila luknjo. Predvsem pa bo? imel dodatno delo, da bo? vsaki?, preden se usede? v avto, moral preveriti a so odprtine za airbage proste. Citiraj
MX3 EVO Napisano 12. julij, 2005 Prijavi Napisano 12. julij, 2005 Najbols da se pozanimas na mazdinem servisu pa ti naj povejo kaj nardit d se ti ne bo kej z..... skoda....pozanmi se Citiraj
Lenuh007 Napisano 12. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 12. julij, 2005 Bom ja.... ampak nikol ne skodi slisat vec strani. Bom kaj napisal, ce bo koga zanimalo. Citiraj LP Lenuh007
MX3 EVO Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 bols da sprejmes cim vec predlogov...tko je najlazje... Citiraj
LEPI Napisano 19. oktober, 2005 Prijavi Napisano 19. oktober, 2005 jst sm ?e spra?vov za svojo mazdo na servisu glede prevlek pa so mi jih odsvetovali zaradi airbagov v sede?ih Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.