Boss Napisano 5. julij, 2012 Prijavi Napisano 5. julij, 2012 Tudi meni ne... je pa res, da avto se uporablja na relacijah v trgovino za vogalom pa grem pe?. Citiraj
jures Napisano 5. julij, 2012 Prijavi Napisano 5. julij, 2012 Itak, ?e malo navodila prebere? in kupi? dizla, ker ga rabi? ne zaradi cenej?ega benza, je vse OK Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 5. julij, 2012 Prijavi Napisano 5. julij, 2012 Tudi meni ne... je pa res, da avto se uporablja na relacijah v trgovino za vogalom pa grem pe?. Ma ne? Pa pre?ivi?? Mislim, poznam ljudi, ki bi se ?e na strani??e peljali z avtom, ?e bi le vrata bila dovolj ?iroka... In ti isti ljudje jamrajo, kako ne marajo trgovskih centrov, ker prepe?a?i? vsaj kilometer od tam, kjer parkira?, preden kupi? eno stvar in pride? nazaj do svojega avtomobila... In sem mislil, da sem edini in o?itno mona, da kdaj naredim kak korak pe? ali pa z mestnim avtobusom (v Solkanu, Novi Gorici in ?empetru je javni avtobusni promet zastonj. In parkiri??e pri obra?ali??u tudi). No, o?itno sva v Sloveniji dve moni... Citiraj
Boss Napisano 5. julij, 2012 Prijavi Napisano 5. julij, 2012 Dokler sem imel bencinarje sem bil kar lenuh glede tega in je blo treba 500m do ?tacune z avtom. Diesel me je pa nau?il, da je treba tud pe? hodit in sem mu zelo hvale?en - hehe Citiraj
jures Napisano 5. julij, 2012 Prijavi Napisano 5. julij, 2012 Dokler sem imel bencinarje sem bil kar lenuh glede tega in je blo treba 500m do ?tacune z avtom. Diesel me je pa nau?il, da je treba tud pe? hodit in sem mu zelo hvale?en - hehe Verjetno Picasso, ki ne v?ge Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 5. julij, 2012 Prijavi Napisano 5. julij, 2012 Verjetno Picasso, ki ne v?ge Picasso je na bencin Ga pa moje preve?krat na kratke relacije vozi tako, da samo ?akam, da bo auspuh zgnil, ker se niti ne pregreje. Citiraj
jures Napisano 5. julij, 2012 Prijavi Napisano 5. julij, 2012 Picasso je na bencin Ga pa moje preve?krat na kratke relacije vozi tako, da samo ?akam, da bo auspuh zgnil, ker se niti ne pregreje. Sem ti rekel, da je sestri zadnji? v rondoju medvode odpadel in sploh avto ni ropotal...., smo ga na?li drug dan Po 12 letih so se kon?no odlo?ili za C5 - dobavni rok 4 mesece???? Imata isto formulo kot ti, novega pol pa do konca (dobesedno) izrabiti avto....Xsara bo samo ?e za pre?o Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
J.J. Napisano 5. julij, 2012 Prijavi Napisano 5. julij, 2012 Ok, mal sm OTjal, brez zamere za?etniku teme. Tut jst bi ne vem kaj dal, da bi mel mestni promet al pa da bi ?el lahko pe? kam! Pa ne gre :-( a si najdu ?e kako interesantno mazdico? Je kr ?voh ponudba na avtonetu :-( Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 7. julij, 2012 Prijavi Napisano 7. julij, 2012 As Plus ma isto uvo?ene, naj bi bili transparentni.Tole je na nekem drugem forumu : http://www.vozimvolvo.si/e107_plugins/foru...topic.php?67087 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
J.J. Napisano 7. julij, 2012 Prijavi Napisano 7. julij, 2012 Tnx za tole. Vidi?, zato pogojnik naj bi in ne so ;-) Citiraj
djem Napisano 20. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 20. julij, 2012 Helouu .. ja se ?e kr i??e .. po?as k bo spet kej pametnga povpra?am .. zaenkrat ?ekeram samo na servisih .. do zdej n? posebnega Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.