qul95 Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Luka, priporocam, da se pred takim posegom pozanimas, ce si ne bos ob taki uporabi svetil, prisluzu kar dveh kazni; za neprizgane luci & nepravilna uporaba meglenk. To ne ker nekatera vozila meglenke z zmansano svetljivostjo uporablajo, vw golf 5 in naprej meglenke z zmansano vidljivostjo uporablajo za ovinke(ko obrne? volan se ti prizge meglenka na strani z zmansano svetlinostjo) tako da to nebi bilo problema, policaju pa ?e vedno lahko pri?ge? meglenke s polno svetilnostjo. Zanima me samo, ?e bi bilo to pri mazdi mo?no tako "sprogramirat"? Lp Luka Citiraj
Jest Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Kolikor mi je znano, pri tistih iz VAG koncerna, ne svetijo meglenke... ampak so dodatne dnevne luci, ki so v istem ohisju oz. na isti poziciji kot meglenke ... Vsaj tako se mi zdi, da sem nekje bral... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Dolo?eni VAG imajo meglenke in dnevne lu?i v istem ohi?ju ampak je vsako svoja ?arnica. Golf6, Pasat novej?e mazde (brez xenona) pa uporabljajo dolge lu?i z zmanj?ano svetilnostjo za dnevne lu?i. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Kolikor mi je znano, pri tistih iz VAG koncerna, ne svetijo meglenke... ampak so dodatne dnevne luci, ki so v istem ohisju oz. na isti poziciji kot meglenke ... Vsaj tako se mi zdi, da sem nekje bral... novej?i da, starej?i ala moj exeo pa si dal koliko procentno naj gorijo DOLGE ko je stikalo na 0. Druga?e pa pozabi to je japonc! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qul95 Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 novej?i da, starej?i ala moj exeo pa si dal koliko procentno naj gorijo DOLGE ko je stikalo na 0. Druga?e pa pozabi to je japonc! Torej je zadeva totalno neizvedliva? Citiraj
jures Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Torej je zadeva totalno neizvedliva? Po nem?ko sigurno 342% da Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qul95 Napisano 8. april, 2014 Prijavi Napisano 8. april, 2014 Po nem?ko sigurno 342% da no ja... probat ni greh Vseeno pa se vam zahvaljujem za pomo?!!! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.