Žirinofski Napisano 5. julij, 2012 Prijavi Napisano 5. julij, 2012 mene zanima ?e kdo ve zakaj mi ko predvajam musko preko usb-ja (xcarlink) ne delajo levi zvo?niki ?e dam not navaden cd al pa poslu?am navadn radio mi pa delajo! Citiraj
Gustav Napisano 6. julij, 2012 Prijavi Napisano 6. julij, 2012 mene zanima ?e kdo ve zakaj mi ko predvajam musko preko usb-ja (xcarlink) ne delajo levi zvo?niki ?e dam not navaden cd al pa poslu?am navadn radio mi pa delajo! to ne more biti drugega kot kak?en stik. "Predrmaj" ?e enkrt vse stike..... ?e ima? ?estko, bo ?al malo razdiranja, a ni druge...... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Žirinofski Napisano 10. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2012 ma sn ?e podru 5 krat pa ni nikjer slabga stika sej itak ne more? n? falit sam tist konektor not utakne? pa je me pa ras zanima ?e je kdo imel kak?no ta?avo s tem xcarlinkom al pa ?e se da na samem radiu ro?no nastavit MONO/STEREO al ma to samo avtomatsko al je mogo?e kje fora v kopiranju muske iz ra?unalnika na usb Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 xma sn ?e podru 5 krat pa ni nikjer slabga stika sej itak ne more? n? falit sam tist konektor not utakne? pa je me pa ras zanima ?e je kdo imel kak?no ta?avo s tem xcarlinkom al pa ?e se da na samem radiu ro?no nastavit MONO/STEREO al ma to samo avtomatskoal je mogo?e kje fora v kopiranju muske iz ra?unalnika na usb Xcar link ti ne dela.:-( Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
aleksander Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 ma sn ?e podru 5 krat pa ni nikjer slabga stika sej itak ne more? n? falit sam tist konektor not utakne? pa je me pa ras zanima ?e je kdo imel kak?no ta?avo s tem xcarlinkom al pa ?e se da na samem radiu ro?no nastavit MONO/STEREO al ma to samo avtomatskoal je mogo?e kje fora v kopiranju muske iz ra?unalnika na usb Pri mojem xcarlinku je bilo potrebno narest en 'jumper' v radiu - po navodilih. Mogo?e pri tebi ne gre za isti primer. Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Žirinofski Napisano 30. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 30. julij, 2012 ja sam to se naredi v samem radiu( pove?e? dva "mikro ?ipa" mislim da sta 711 in 713 seveda dolo?eni modeli ) ?e tega nima? ti xcarlink sploh ne dela pri men pa dela ampak samo desna stran zvo?nikov bom enkrat ko se mi bo dalo spet armaturo podirat zadevo vzel ven pa jo dal popravit ?e se da pomoje je res nekaj narobe s samo napravo kot je rekel yavarye Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.