Jest Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Se slike nove sestice v karavanski izvedbi ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Upam da bo kmalu vidt ?e kako drugo barvo, ne sam tole rde?o. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Veliko lep?a kot limuzina!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Men je se vedno top. Sam se cena me zanima. Citiraj
DARiAN_M Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Upam da nas nebo vrglo na rit ko bomo zvedli Citiraj
Boss Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Veliko lep?a kot limuzina!! ma pa jade - karavan izgleda kot, da so limuzini na prtlja?nik za?vasal kufer in je zdaj karavan. Tisti "brk" med lu?mi pa tudi sodi v kategorijo "kar nekaj" in pri karavanu sploh ne pa?e, pri limuzini pa mogo?e pogojno. Citiraj
jures Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 ma pa jade - karavan izgleda kot, da so limuzini na prtlja?nik za?vasal kufer in je zdaj karavan. Tisti "brk" med lu?mi pa tudi sodi v kategorijo "kar nekaj" in pri karavanu sploh ne pa?e, pri limuzini pa mogo?e pogojno. lep?a je, pa ?e se joka? ?e naprej Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 lep?a je, pa ?e se joka? ?e naprej ah dej no karavan pa res ni za nikamor.Karavani so za tiste ki v ?ivljenju itak zmeri preve? robe vla?ijo s sabo in pol hvalijo kok je karavan zakon,ker ne znajo zbrati re?i ki jih res potrebujejo no sj ne re?em da kdaj pa pride prav Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 haha, Uklopko, kaj pije? Citiraj
jures Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 ah dej no karavan pa res ni za nikamor.Karavani so za tiste ki v ?ivljenju itak zmeri preve? robe vla?ijo s sabo in pol hvalijo kok je karavan zakon,ker ne znajo zbrati re?i ki jih res potrebujejo no sj ne re?em da kdaj pa pride prav Pozabu si se na trugo. Mam Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Pa prikolca? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Pa prikolca? Ja drugac se ne da koles vozt Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Ampak Jures vseeno pa nisi presegel enga nemca, ki sem ga opazil na AC. Ford Galaxy, dva kolesa na strehi, zraven truga, zadi ta velika bivalna prikolica, na prikolici pa ?e skuter. Citiraj
jures Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Ampak Jures vseeno pa nisi presegel enga nemca, ki sem ga opazil na AC. Ford Galaxy, dva kolesa na strehi, zraven truga, zadi ta velika bivalna prikolica, na prikolici pa ?e skuter. jaz opa?am v kampu nemce, ni va?no kako prikolo imajo - kolesa so na strehi? :ne vem: :ne vem: A je pri njih prepovedano voziti kolesa v / na prikolici???? P.S. A pol rabim tole?http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=6398479 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Upam da bo kmalu vidt ?e kako drugo barvo, ne sam tole rde?o. tale barva se imenuje "soul red" ah dej no karavan pa res ni za nikamor. za flikat je pa majka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Tudi karavan je tak, kot da bi ga naredili (slabo) na foto?opu.Ja res, tej "brki" zadaj so pa pika na i slabega dizajna. Mo?no si ?elim, da v ?ivo izgleda mnogo lep?e. Citiraj
Boss Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Pa da ne re?em ker bedak je ?arkija prlimal na karavana... ma halo, ta ki? je za na bimmerje ne pa za na Mazdo. Se pa strinjam z Alexom, da tole zglede vse kot en fotoshop in to tak, ki mu je tudi licenca ?e potekla. Citiraj
Dejan.P Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 kaki brki... fredi miler stile obrv je druga?e je pa karavan s strani ma 99% isti na pogled kot sedaj?ni model...?e z roko na ekranu prekrije? prednji del ne ve? a je nov al star model... limuzina je res dost lep?a Citiraj
jures Napisano 6. september, 2012 Prijavi Napisano 6. september, 2012 Ko pa hrenovke ven padajo pri 4h potnikih s trugo je pa ti?ina... Boj? premajhen avto ma?.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
R_sport Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 Ne, bolj ko jo gledam in primerjam s sedanjo, manj mi je v?e?. Pa naj si bo to zunanja oblika, ki zgleda kot da bi bil avto ?e par let na trgu (res ?koda, da si niso drznili dati ven Takerija) ali pa znotraj z armaturko, ki je preve? konvencionalne oblike, najbolj pa v o?i bode tisti radio/navigacija. Najve?ji kiks je pa itak ta, da ne bo 5-vratne, ki mi osebno predstavlja odli?en kompromis med uporabnostjo in ?e vedno dinami?no ter nasploh li?no zunanjostjo. Obe M6 (sedanja in prej?nja) sta bili pri meni 5-vratni ravno iz zgoraj zapisanega razloga. Saj bi se mogo?e ?e odlo?il za karavana - sedanji mi je zelo v?e?en, oblikovan v neko zaklju?eno celoto ter kot tak ?e vedno ?portno eleganten, do?im pri tej novi je pa zadek kar nekaj in je oblikovno bli?je zadnji karavanski Mazdi 626 kot pa sedanji M6 II. Sicer bo treba vse skupaj videt v ?ivo, ampak kot je nekdo ?e omenil, ni ve? tistega "VAaUUU" efekta kot je bil pri prej?njih dveh modelih M6, ko sta pri?li na trg. Toliko o obliki... Citiraj
jures Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 zanimiva je preklana linija na zadnjih vratih, me zanima kako se vstopa....zgleda kot da bo? ?el naokoli zica.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 Meni ni jasno, da jim ve? ni jasno (mazdinim tr?nim gurujem), da prisegajo ponavadi kupci Mazd 6 na nekaj "ve?", se pravi na v?e?no,?portno in ne kot so vsi ostali konfekcijsko-ukrojene avtomobile. Potem se bodo pa ?udili, da jim kupci uhajajo k ostalim znamkam.Res mi ni jasno, zakaj so spreminjali prototip, ki je bil res bomba.Tako pa bodo ?e ?ez leto dni delali restayling. Citiraj
Boss Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 O?itno jim ?ola z zadnjo generacijo 626 in 323 ni bila dovolj saj so takrat zaradi neizrazite oblike bele?ili kar velik upad prodaje. Citiraj
Još šta Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 mogl bi tayker cupe narest,pa bi biv v prvi vrsti...ta nova men ni glih neki...je ok,sam...poglej prejsn model. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 me kr zanima kaj bo kej iz 3-jke nastal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.