LabiGT Napisano 26. julij, 2012 Prijavi Napisano 26. julij, 2012 hyundai linije pa so skor iste kot zdajsnja...edino pri luceh so sli se na slabs Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Dejan.P Napisano 26. julij, 2012 Prijavi Napisano 26. julij, 2012 jup... na tej sliki je grav? od avta...?koda Citiraj
Z M A J Napisano 26. julij, 2012 Prijavi Napisano 26. julij, 2012 ?e bo podobna Insinji bo meni super v?e?na. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 27. julij, 2012 Prijavi Napisano 27. julij, 2012 ?e bo podobna Insinji bo meni super v?e?na. To sem napisal v negativnem smislu ne pa da "I like it". Pa kaj sem vam govoril, da so vse zaj...li, ko so ?li spreminjat prototip, ki je bil raketa od avta in najlep?i od vseh. Citiraj
SpEkTr Napisano 27. julij, 2012 Prijavi Napisano 27. julij, 2012 Huh tole na zadnji sliki je pa res malce 'skromna' ?e tako re?em. Je pa prej?nja generacija vsaj do spredaj precej bolj?a..masivna, kaj vem..na tej maski nekaj manjka. Citiraj
Z M A J Napisano 27. julij, 2012 Prijavi Napisano 27. julij, 2012 To sem napisal v negativnem smislu ne pa da "I like it". Pa kaj sem vam govoril, da so vse zaj...li, ko so ?li spreminjat prototip, ki je bil raketa od avta in najlep?i od vseh. S takmu dizajnom kot je bil prototip bi prov izstopala v svojem razredu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 27. julij, 2012 Prijavi Napisano 27. julij, 2012 S takmu dizajnom kot je bil prototip bi prov izstopala v svojem razredu! kot sm ?e na za?etku, ko je iz?el koncept reku, da bo ziher ?ist druga?na od koncepta Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Danny Napisano 29. julij, 2012 Prijavi Napisano 29. julij, 2012 ?e bo ku na prvih slikah.....bo stroj smrti Citiraj
Symon Napisano 29. julij, 2012 Prijavi Napisano 29. julij, 2012 hyundai linije pa so skor iste kot zdajsnja...edino pri luceh so sli se na slabs A ne da?! Bolj kot gledam bolj se mi zdi, da je zelo tipi?en azijski dizajn. In to ni nujno dobro. Zmaj o Mazdinih konceptih pa ne bi. Predstavijo jih miljav?ent, so sami sebi namen (Kabura, Furai, Ryuga, Taiki in podobne, sem ?el prav gledati novice na forumu) nato pa dajo ven ?isto druga?en avto. Ko malo bolj pogledam pa njhovi modeli ne sledijo kakemu dizajnu kot pri nekaterih avtomobilskih znamkah ampak je vsaka generacija dizajn ?isto v svojo smer s kar dosti druga?nimi linijami in nima s prej?njo generacijo veliko skupnega. Citiraj
Deeyan Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 lih zdejle sm se mal poglobil v detajle, ?e primerjate ?e samo lu? in tisto krom linijo iz maske, ki pride do lu?i ugotovi?, da je tale zadeva "fake" v primerjavi s spodnjo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 Lahko gre samo za renderje...zna biti pa da bo model za rajo in potem kak drag GTA http://www.malaysia-motoring-news.com/2012...doption-of.html ampak videti je da gre za isto linijo samo lu?i so druge spredaj zadaj.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 Ja, tisto na prvi sliki zgoraj mi sploh ni v?e?..Ta spodnja slika je pa ?isto nekaj drugega Citiraj
Deeyan Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 Ja, tisto na prvi sliki zgoraj mi sploh ni v?e?..Ta spodnja slika je pa ?isto nekaj drugega jp, ker tudi Mazda Slovenija na Facebooku objavlja slike ravno od te spodnje verzije Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 Lu?i so vzete od CX-5, primerjava po vsej verjetnosti gre za photoshop ?estice, ?e pogledate vse ostale linije so iste kot pri prej?nji ?estici, pa tut sam znak je preve? raztegnjen Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 Ma ta rde?a je grdi Photoshop taka ne more biti saj so pa uradne slike na voljo pa ni podobna korejski jajci zgoraj Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 sej jih je ?e malo vi?e Symon prlepu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 evo ?e film?ek Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 MIMS 27 - 30 August 2012 16th Moscow International Motor Show Moscow, Russia Tu bo vse znano Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 no vcerej sm zvedu da naj bi bila cena podobna zdajsni..ne bo pa 5 vrtne razlicice... koncno so dojel da je 4vratna lepsa.... Citiraj www.trziskisladoled.si
mokster Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 Mah 1 generacija nekak ni razlike 2 je pa res lep?a 4 vratna za 3 se pa ne more re?t Citiraj
Jest Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 no vcerej sm zvedu da naj bi bila cena podobna zdajsni..ne bo pa 5 vrtne razlicice... koncno so dojel da je 4vratna lepsa.... Menda naj bi na trg najprej prisla karavanska razlicica, sele kasneje pa sedan in hatchback.... Ki bi narejena menda na drugacni osnovi... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 6. avgust, 2012 Prijavi Napisano 6. avgust, 2012 Prva s trakuhttp://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilizem/...p-na-trg/288884 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 6. avgust, 2012 Prijavi Napisano 6. avgust, 2012 Prva s trakuhttp://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilizem/...p-na-trg/288884 Hvala bogu ,da bo izgledala lep?e, kot na unem zmazku nekje zgoraj.Sem se pa nasmehnil ob komentarjih spodaj-res dr?ijo. Citiraj
AmpeR Napisano 8. avgust, 2012 Prijavi Napisano 8. avgust, 2012 ?e se ne motim, sem jo prej?nji teden videl M6 III karavan, ki je ?la skozi Pivko. V o?i mi je padla pa zato, ker je bila prelepljena z za??itnimi (kamufla?a) nalepkami. Tuje reg. tablice in zadaj sem 1000%, da je bil znak od Mazde. Bo?! lp Citiraj
Danny Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 ?e se ne motim, sem jo prej?nji teden videl M6 III karavan, ki je ?la skozi Pivko. V o?i mi je padla pa zato, ker je bila prelepljena z za??itnimi (kamufla?a) nalepkami. Tuje reg. tablice in zadaj sem 1000%, da je bil znak od Mazde. Bo?! lp bi jo mogu slikat ....neki bi ?e istr?u Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.