janik Napisano 25. april, 2013 Prijavi Napisano 25. april, 2013 Meni se zdi, da 175 konjev pri dizlu ni ?isto ni? preve?, saj z AT menjalnikom te?e zelo umirjeno, razen ko pohodi? pedalko do konca. 145 konjsko bencinarko pa sem peljal samo en krog. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
SpEkTr Napisano 25. april, 2013 Prijavi Napisano 25. april, 2013 Kaj pa se zgodi, ko pohodi? do konca? :-) Citiraj
Boss Napisano 25. april, 2013 Prijavi Napisano 25. april, 2013 Kaj pa se zgodi, ko pohodi? do konca? :-) motor ven pade.... po moje mora kr it sam ?koda da AT pobere malce tiste ostrine ampak udoben pa je... Citiraj
janik Napisano 25. april, 2013 Prijavi Napisano 25. april, 2013 Kaj pa se zgodi, ko pohodi? do konca? :-) Kot je Boss povedal. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Alex Napisano 25. april, 2013 Prijavi Napisano 25. april, 2013 Danes sem vozil za eno lepo belo 6-ko III-limuzino.In kaj sem udotovil? Da ne "stoji" ni? kaj preve? na ?iroko in pravzaprav izgleda med vo?njo od zadaj dokaj bogo.Za razliko od mazde I in II, ki sta precej bolj "razkre?eni in ?portno delujo?i. Citiraj
AmpeR Napisano 26. april, 2013 Prijavi Napisano 26. april, 2013 Danes sem vozil za eno lepo belo 6-ko III-limuzino.In kaj sem udotovil?Da ne "stoji" ni? kaj preve? na ?iroko in pravzaprav izgleda med vo?njo od zadaj dokaj bogo.Za razliko od mazde I in II, ki sta precej bolj "razkre?eni in ?portno delujo?i. Meni pa ne zgleda tako bogo. Na AC sem dva dni nazaj vozil za eno rde?o z avstrijskimi tablicami. Potem sem vozil par sekund v?tric in mi je jodlar pokazal tako in poli sem ?e jaz njemu tako . Mi je blo prav fanj Meni pa cx5 zgleda dokaj bogo, ker gume 225 so malo premalo ?iroke na velikost in ?irino avta. Citiraj
Još šta Napisano 27. april, 2013 Prijavi Napisano 27. april, 2013 Meni pa ne zgleda tako bogo. Na AC sem dva dni nazaj vozil za eno rde?o z avstrijskimi tablicami. Potem sem vozil par sekund v?tric in mi je jodlar pokazal tako in poli sem ?e jaz njemu tako . Mi je blo prav fanj Meni pa cx5 zgleda dokaj bogo, ker gume 225 so malo premalo ?iroke na velikost in ?irino avta. hmm...to ma pa se moja sirse gume pa jodlarju bi pokazu vrjetno en drug prst Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 27. april, 2013 Prijavi Napisano 27. april, 2013 Odfukano lepa friteza (pardon pomivalc) Bela barva je vedno lepsa na avtih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
UTT Napisano 27. april, 2013 Prijavi Napisano 27. april, 2013 Aaaaaa!!! LEPA!!! Komaj ?akam mojo... bo enaka! Bela - snowflake white - karavan, bencinar! Pride konc junija.A je to disel al bencinar? LP U Odfukano lepa friteza (pardon pomivalc) Bela barva je vedno lepsa na avtih Citiraj
janik Napisano 29. april, 2013 Prijavi Napisano 29. april, 2013 Se strinjam, bela je med lep?imi (za novo M6 karavan). Je skoraj tako lepa kot ?rna. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Aichi Napisano 29. april, 2013 Prijavi Napisano 29. april, 2013 Aaaaaa!!! LEPA!!! Komaj ?akam mojo... bo enaka! Bela - snowflake white - karavan, bencinar! Pride konc junija.A je to disel al bencinar? LP U CD150 Revolution Citiraj
UTT Napisano 2. maj, 2013 Prijavi Napisano 2. maj, 2013 Koliko ?asa si ?akal nanjo? Pri meni je dobavni rok 4 mesece... Sicer gre za 2.5 bencinarja, ki je bolj redek in ga ni "na zalogi"... LP U CD150 Revolution Citiraj
Z M A J Napisano 2. maj, 2013 Prijavi Napisano 2. maj, 2013 Verjetno ste ?e kaj sli?ali o tej ZOO marketin?ki potezi; http://www.avtomobilizem.com/novice/mazda-...dov/01-05-2013/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 6. maj, 2013 Prijavi Napisano 6. maj, 2013 octavia 610L...http://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilizem/...prtljage/308099 bemti japonca Eno malo provokativno vpra?anje ?e novim uporabnikom Skyactive tehnologij:Ko gledam porabo na nem?kih in italijanskih straneh, pa berem vas tukaj me zanima, ali ni tale skyactive samo en marketin?ki bullshit. Porabe so ENAKE kot na moji, regeneracija je ISTA....torej???????????? Kaj prina?a nova tehnologija v realnosti :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 6. maj, 2013 Prijavi Napisano 6. maj, 2013 Sej to je podobna zgodba kot je danes pri vseh proizvajalcih - tile normni testi so BS. Sploh zato, ker se ga naredi brez, da bi se upo?tevala regeneracija. Poleg je pa ?e kar nekaj trikov kako zmanj?a? porabo in izpuste. Naprej ne bom govori, ker bi moral peljat novo ?estko pod enakimi pogoji kot vozim svojo in bi lahko realno primerjal. Citiraj
Guest niko Napisano 6. maj, 2013 Prijavi Napisano 6. maj, 2013 mogo?e bo v pomo? naslednji podatek s prej?njim avtom Audi A4 2002 1.9TDi 131KM sem imel na poti v slu?bo oz. domov povpre?no porabo 5,2l/100km sedaj z M6 III 2.5AT na enaki relaciji imam povpre?no porabo 6,6l/100km in avto ima prevo?enih 350km vsaj pri bencinskih motorjih je nek napredek Citiraj
Aichi Napisano 6. maj, 2013 Prijavi Napisano 6. maj, 2013 Ja, Skyactiv bencinarji so ratali ?ude?... Citiraj
jures Napisano 6. maj, 2013 Prijavi Napisano 6. maj, 2013 mogo?e bo v pomo? naslednji podatek s prej?njim avtom Audi A4 2002 1.9TDi 131KM sem imel na poti v slu?bo oz. domov povpre?no porabo 5,2l/100kmsedaj z M6 III 2.5AT na enaki relaciji imam povpre?no porabo 6,6l/100km in avto ima prevo?enih 350km vsaj pri bencinskih motorjih je nek napredek jah sam prava primerjava bi bila z novim ne 11 let starim dizlom je pa lepa poraba za benz Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
AmpeR Napisano 6. maj, 2013 Prijavi Napisano 6. maj, 2013 Mogo?e pa je nekaj napredka s tem skyaktivom posebno, ?e se primerja dizela?a cx7 in cx5 (173 in 176 km). Pri cx5 je povpre?na poraba za dober liter do dva manj?a, kot pri cx7. No, je pa tudi res, da je cx7 slabih 200 kg te?ja. Ja no... Citiraj
mazdaman Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 Mislim, da ima tukaj Tako zvana ekologija prste vmes ker avti z temi dodatnimi obdelavami plinov so vse bolj zadu?eni imajo va? konjev gredo pa vse manj. ?e ne druga ima novi motor manj izpustov v okolje (razen ?e ti pri normalni uporabi pije ve? kakor predpisano, potem je tudi izpustov ve?). Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 zelo dober predstavitveni video Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.