Guest niko Napisano 10. oktober, 2013 Prijavi Napisano 10. oktober, 2013 A se ni pred ?asom govorilo o nekih popravkih softvera za radio? ?e vedno "delajo" na popravkuka?e pa bolj slabo, saj so napake znane ?e iz CX-5 pa se do sedaj ?e ni ni? spremenilo uradno je le"Mazda ve za te?ave in dela na popravku softwera skupaj s proizvajalcem audio enote. Terminsko pa ne more povedati kdaj bo posodobitev pripravljena." Citiraj
Guest niko Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 glede popravka je zadnja novica, ki sem jo na?el, da bi naj bil sam popravek navoljo v za?etku prihodnjega leta sem pa zasledil vpoklic Mazde 6, kjer se pojavlja napaka na 1 senzorju pritiska izpu?nih plinov (enako kot pri CX-5) vozila, ki bodo vpoklicana pa so Mazda6 (GJ), 2,2l Dizel | JMZGJ6***21106119?131917 | 18.10.2012?12.03.2013 | Citiraj
SpEkTr Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 Dpf senzor najverjetneje... Citiraj
janik Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 glede popravka je zadnja novica, ki sem jo na?el, da bi naj bil sam popravek navoljo v za?etku prihodnjega leta sem pa zasledil vpoklic Mazde 6, kjer se pojavlja napaka na 1 senzorju pritiska izpu?nih plinov (enako kot pri CX-5)vozila, ki bodo vpoklicana pa soMazda6 (GJ), 2,2l Dizel | JMZGJ6***21106119?131917 | 18.10.2012?12.03.2013 | Kje pa dobi? te podatke? Moja pade ravno v ta obseg. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Guest niko Napisano 23. oktober, 2013 Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 Kje pa dobi? te podatke? Moja pade ravno v ta obseg. ?e pred nakupom M6ke sem spremljal raznorazne forume, ki so povezani z avtom.v?asih naleti? na kar zanimive podatke Za tokratni vpoklic sem na?el podatek na nem?kem forumu. Je pa res povezava z DPFjem in menjan naj bi bil 1 senzor pred filtrom.Kar se pa ti?e nadgradnje softwera za USB pa na ameri?kem in angle?kem forumu je pa tudi nekaj informacij na nem?kem. Citiraj
Jest Napisano 23. oktober, 2013 Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 Kako pa potekajo ti vpoklici? Dobis posto, da se moras zlgasiti na servisu? Ker dosedaj se spomnim edino, da je na servisu rekel, da so se nekaj zamenjali, ker je bil vpoklic ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
janik Napisano 23. oktober, 2013 Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 Kako pa potekajo ti vpoklici? Dobis posto, da se moras zlgasiti na servisu? Ker dosedaj se spomnim edino, da je na servisu rekel, da so se nekaj zamenjali, ker je bil vpoklic ... Mislim da je to odvisno od napake. ?e ni huj?ega, ti menjajo na servisu, ?e gre za kaj kriti?nega, te pokli?ejo. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Mraušk Mčk Napisano 23. oktober, 2013 Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 Kako pa potekajo ti vpoklici? Dobis posto, da se moras zlgasiti na servisu?Ni? ne pi?ejo ni? ne kli?ejo. Po?akajo, da se naveli?a? vozit na njihov zlatarski servis, potem pa nima? ve? pravice do zamenjave v okviru vpoklica ?eprav je bil vpoklic ?e v ?asu servisiranja na uradnem servisu pa so ti ga takrat iz neznanih razlogov zamol?ali. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
janik Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 Ni? ne pi?ejo ni? ne kli?ejo. Po?akajo, da se naveli?a? vozit na njihov zlatarski servis, potem pa nima? ve? pravice do zamenjave v okviru vpoklica ?eprav je bil vpoklic ?e v ?asu servisiranja na uradnem servisu pa so ti ga takrat iz neznanih razlogov zamol?ali. Ja, tudi to je res, sem imel tak primer. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
LabiGT Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 jaz sem pri stari 6 dobil dve pismi domov zaradi vpoklica, ostalo ala intercooler pa so menjali sproti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Guest niko Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 Ker nimam izku?enj bom ugibal Pri menjavi tega senzoraj bodo poslali obvestila po po?ti. Odla?anje z menjavo ni ravno koristno za sam motor - v najslab?em primeru sledi okvara motorja. Ta senzor bi naj dajal podatke in ker so napa?ni se regeneracije izvajajo kar pogosto, kot stranski u?inek pogostega vbrizgovanja goriva pa se odve?no gorivo me?a z motornim oljem. Po sami menjavi so lastniki opazili zni?anje porabe za 0,5 - 0,75l/100km. Citiraj
iceman22 Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 Ker nimam izku?enj bom ugibal Pri menjavi tega senzoraj bodo poslali obvestila po po?ti.Odla?anje z menjavo ni ravno koristno za sam motor - v najslab?em primeru sledi okvara motorja.Ta senzor bi naj dajal podatke in ker so napa?ni se regeneracije izvajajo kar pogosto, kot stranski u?inek pogostega vbrizgovanja goriva pa se odve?no gorivo me?a z motornim oljem. Po sami menjavi so lastniki opazili zni?anje porabe za 0,5 - 0,75l/100km. Fotru so na cx-5 menjal ta senzor in poraba se je res znizala..obvestila niso poslal so pa menjal ko je bil redni servis... Citiraj www.trziskisladoled.si
janik Napisano 25. oktober, 2013 Prijavi Napisano 25. oktober, 2013 Ali se take zadeve kje uradno objavljajo? Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Deeyan Napisano 27. oktober, 2013 Prijavi Napisano 27. oktober, 2013 tut v US v samem vrhu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Guest niko Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 ?e vedno "delajo" na popravku uradno je le"Mazda ve za te?ave in dela na popravku softwera skupaj s proizvajalcem audio enote. Terminsko pa ne more povedati kdaj bo posodobitev pripravljena." Info Mazda Nem?ijaZadnja neuradna informacija o popravku delovanja USB enote je ta, da se pri?akuje v 1 ?etrtletju 2014.Zamenjal pa se bo v sami radio enoti Bluetooth modul kateri tudi skrbi za USB priklju?ek.Poleg tega pa bo tudi softwerska posodobitev. Mazda Slovenija 2 ?etrtletje 2014, tako da se le nekaj premika Citiraj
janik Napisano 29. november, 2013 Prijavi Napisano 29. november, 2013 Danes sem dobil poziv za menjavo senzorja tlaka izpu?nih plinov. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
AmpeR Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Fotru so na cx-5 menjal ta senzor in poraba se je res znizala..obvestila niso poslal so pa menjal ko je bil redni servis... Meni so v?eraj zamenjali ta senzor in posodobili program. Citiraj
Primoz78 Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 Meni so v?eraj zamenjali ta senzor in posodobili program. Hmmm jaz nisem ?e ni? dobil, sem pa mel mojo sredi septembra na servisu in so neki tudi kao odpravljali eno napako...sam ne vem ?e je to to. A bi bilo pametno vpra?at? Lp Primoz Citiraj
Z M A J Napisano 18. januar, 2014 Prijavi Napisano 18. januar, 2014 Dobro opravljen test in zanimiv ?lanek, ki ga je napisal na? prijatelj in zavarovalni?ki velemojster - Marko Ferlin; http://www.trendset.si/2013-mazda-6-spc-20-attraction.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 18. januar, 2014 Prijavi Napisano 18. januar, 2014 Dobro opravljen test in zanimiv ?lanek, ki ga je napisal na? prijatelj in zavarovalni?ki velemojster - Marko Ferlin; http://www.trendset.si/2013-mazda-6-spc-20-attraction.html pohvala marku dober test mazde benz. SUPER lp ale? Citiraj
janik Napisano 24. januar, 2014 Prijavi Napisano 24. januar, 2014 ?e test v financah. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Z M A J Napisano 8. april, 2014 Prijavi Napisano 8. april, 2014 2 dni nazaj sem zasledil novico, da je 6-ka na voljo ?e od 19.990 ?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
astor Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 2 dni nazaj sem zasledil novico, da je 6-ka na voljo ?e od 19.990 ?. Res je ta cena, sam za tisto "OPULJENO" verzijo emotion. Kdo bo pa to vzel????? ?e se ?e enkrat odlo?uje? za tak avto in se odlo?i? da bo? dal toliko denarja bo? pa ja ?e riskiral malo zraven pa ima? tisto opremo ki tak?nemu avtu nekako pripada. Sorry no, sam tista oprema emotion je tako kot da bi imel super lepo babo, ki ne zna kuhat, ne zna likat, ne zna brisat prah.... sam lepa je, vse drugo pa .... Citiraj
jures Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Res je ta cena, sam za tisto "OPULJENO" verzijo emotion. Kdo bo pa to vzel????? ?e se ?e enkrat odlo?uje? za tak avto in se odlo?i? da bo? dal toliko denarja bo? pa ja ?e riskiral malo zraven pa ima? tisto opremo ki tak?nemu avtu nekako pripada. Sorry no, sam tista oprema emotion je tako kot da bi imel super lepo babo, ki ne zna kuhat, ne zna likat, ne zna brisat prah.... sam lepa je, vse drugo pa .... definiraj olupljeno? A nima klime, absa, elektri?nih ?ip, daljinskega centralnega, motorja in 4h gum...Kaj pa bi ?e potreboval danes????? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.