LabiGT Napisano 12. september, 2012 Prijavi Napisano 12. september, 2012 mazda 6 je ena in edina prva serija... vse naprej je kr neki, korejsko/nemski shit Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Još šta Napisano 12. september, 2012 Prijavi Napisano 12. september, 2012 mazda 6 je ena in edina prva serija...vse naprej je kr neki, korejsko/nemski shit prva je itak top.ti si svojo crno prodal ane? a so ble une gume za kej k sva se dobila v BTC? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
LabiGT Napisano 12. september, 2012 Prijavi Napisano 12. september, 2012 ja itak prodal prvo, druga pa mi ni tko top kot prva...sam sluzi pa namenu in to zelo dobro Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Još šta Napisano 12. september, 2012 Prijavi Napisano 12. september, 2012 ja itak prodal prvo, druga pa mi ni tko top kot prva...sam sluzi pa namenu in to zelo dobro good Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Alex Napisano 12. september, 2012 Prijavi Napisano 12. september, 2012 ja itak prodal prvo, druga pa mi ni tko top kot prva...sam sluzi pa namenu in to zelo dobro Samo res.?e pogleda? prvo , je ?e vedno pravi ?porten avto in ?e vedno zapali po tolikih letih. Citiraj
Dejan.P Napisano 16. september, 2012 Prijavi Napisano 16. september, 2012 http://www.autocar.co.uk/car-news/moscow-m...-exclusive-pics sam tu pa ni videt tolk slaba Citiraj
Deeyan Napisano 16. september, 2012 Prijavi Napisano 16. september, 2012 zato, ker so babe zravn Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 16. september, 2012 Prijavi Napisano 16. september, 2012 No ja, kakorkoli, ?e je bom kdaj imel je vsaj eno ziher - nerodno mi ne bo Citiraj
Alex Napisano 16. september, 2012 Prijavi Napisano 16. september, 2012 No ja, kakorkoli, ?e je bom kdaj imel je vsaj eno ziher - nerodno mi ne bo Ja res je.Je pa tudi res, da fotografi izberejo vedno pravi kot za slikanje, da vse skupaj izpade bolj?e.Je treba videti zadevo v ?ivo.a se kaj ve, kdaj pride v salone k nam? Citiraj
Alex Napisano 19. september, 2012 Prijavi Napisano 19. september, 2012 V?eraj sem prebral na internetu na neki ameri?ki avtomobilisti?ni strani (ne vem na ?alost ve? kateri),vse o novi mazdi 6. Prej?nji model so za ameri?ki trg izdelovali v Fordovi tovarni v Michiganu (kjer izdelujejo ve?inoma samo ?portne forde-mustanga, kuguarja in podobne modele). In kje je sedaj trik? Namre?, novo Mazdo 6 bodo tudi za ameri?ki trg izdelovali Japonci (razen V6,3,7 motorja z 272 konji, ki bo ?e vedno ameri?ki).Po nekih podatkih (ne vem ve? to?no ali za mesec ali celo leto 2011) naj bi Honda prodala 250000 accordov , mazd 6 pa so prodali le 24000.In je posvetil alarm v Hiro?imi. In so predstavili ta famozni Takeri, ki pa ni bil povsem v?e? in po okusu ameri?anov.In so ga malo priredili, da bo za vse trge v?e?en.In pa,da naj bi poizku?ali forsirati te nove diesel motorje tudi v Ameriki.V planu naj bi bil tudi diesel-hibrid za vse trge.Mislim, da so ga usrali, ker ne morejo narediti v?e?no obliko vsem. Citiraj
Z M A J Napisano 19. september, 2012 Prijavi Napisano 19. september, 2012 Jaz bi ?elel videt ?e kako drugo barvo kot samo tole rde?o, jao. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 19. september, 2012 Prijavi Napisano 19. september, 2012 Jaz bi ?elel videt ?e kako drugo barvo kot samo tole rde?o, jao. to ti neki napoveduje V?eraj sem prebral na internetu na neki ameri?ki avtomobilisti?ni strani (ne vem na ?alost ve? kateri),vse o novi mazdi 6. Prej?nji model so za ameri?ki trg izdelovali v Fordovi tovarni v Michiganu (kjer izdelujejo ve?inoma samo ?portne forde-mustanga, kuguarja in podobne modele).In kje je sedaj trik? Namre?, novo Mazdo 6 bodo tudi za ameri?ki trg izdelovali Japonci (razen V6,3,7 motorja z 272 konji, ki bo ?e vedno ameri?ki).Po nekih podatkih (ne vem ve? to?no ali za mesec ali celo leto 2011) naj bi Honda prodala 250000 accordov , mazd 6 pa so prodali le 24000.In je posvetil alarm v Hiro?imi.In so predstavili ta famozni Takeri, ki pa ni bil povsem v?e? in po okusu ameri?anov.In so ga malo priredili, da bo za vse trge v?e?en.In pa,da naj bi poizku?ali forsirati te nove diesel motorje tudi v Ameriki.V planu naj bi bil tudi diesel-hibrid za vse trge.Mislim, da so ga usrali, ker ne morejo narediti v?e?no obliko vsem. tole so ga mo?no usral, sej, ?e so v EU prodal ve? avtov bi pa? nardil tak, da bi bil bolj v?e?en za EU trg, ker v tem primeru jim bo upadla prodaja v EU, v USA pa dvomim, da se bo kej dost pove?ala... :ne vem: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
pristavc Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 Iz prve roke zvedu,v salon A-Cosmos pride nova 6-ica januarja,to?nga datuma vm pa ne znam povedat. Citiraj
Jest Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 Spet nove slike karavanske razlicice ... tokrat ne samo v rdeci barvi Sharky antena Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 ...in ?e vedno ni? novega oziroma v?e?nega. Citiraj
jures Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 grill nekak ne pa?e druga?e pa lepa zadaj in bo?no Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 nvem zakaj me na Lancerja spominja, pa ni lih nvem kolk podobnosti Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 nvem zakaj me na Lancerja spominja, pa ni lih nvem kolk podobnosti ej nisi edini, men je tud padu napamet tale lancer...sploh ta del pri luceh Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 ej nisi edini, men je tud padu napamet tale lancer...sploh ta del pri luceh to?no to Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 Lepa, samo od zadaj in od strani me preve? na Hyundai elantro spominja http://www.google.si/imgres?hl=sl&sa=X...x=103&ty=97 Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
jures Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 Tle pa ?e slo skor zgleda.... Paris auto show Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 Ampak res bi lohk bla ?e kaka druga barva - recimo bela, ?rna, srebrna, ker tele rde?e sem se ?e najedel. Citiraj
jures Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 Ampak res bi lohk bla ?e kaka druga barva - recimo bela, ?rna, srebrna, ker tele rde?e sem se ?e najedel. a ne veste da promovirajo neko novo inovativno rde?o (to ni joke), ki je baje plod dolgoletnih poizkusov. mogo?e bodo pa sedaj ujeli barvo odbija?a , bo pa to spet neki za kolnenje li?arjev The first use of “Soul Red”, a new color born of a unique technological process developed by Mazda, that balances depth and shading which accentuate the car’s dynamic form, and vividness which expresses sportiness. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 haha, kot bi bral Applove predstavitve za iIgra?ke... barva k barva pa rde?a na avtih ?e dolgo ni ve? in. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.