iceman22 Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 ceprav na fotrovi cx-5 kr dobr zgleda... Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 ceprav na fotrovi cx-5 kr dobr zgleda... mislim da ni ista, ker naj bi bila samo za M6 narejena.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 Sem bral malo komentarje po tujih Mazda forumih in ve?ina jih meni, da je koncept veliko obetal izdelek pa ve?ine ne prepri?a ve?. Veliko jih ugotavlja, kot da bi bila ta 6-ka(oblikovno) ?e kak?no leto ali dve zunaj in potrebuje ?e facelift. Skratka, malo so udarili mimo vsaj kar se ti?e evropskega okusa. Citiraj
Alex Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 Za tiste, ki jim ni v?e? ne navadna ne karavan nova 6-ka, po?akajte do 2014. ko baje pride ven tudi coupe varianta 6-ke. Citiraj
Deeyan Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 Za tiste, ki jim ni v?e? ne navadna ne karavan nova 6-ka, po?akajte do 2014. ko baje pride ven tudi coupe varianta 6-ke. to pa zna bit hudo! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 komentarji http://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilizem/...-sistemi/293676 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 18. oktober, 2012 Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 Mazda o?itno ho?e bit Lexus Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lukc Napisano 20. oktober, 2012 Prijavi Napisano 20. oktober, 2012 Mazda o?itno ho?e bit Lexus U?ijo se od najbolj?ih, n? slabga tle ne vidm Citiraj
Deeyan Napisano 20. oktober, 2012 Prijavi Napisano 20. oktober, 2012 nvem, men se res zdi zlo podobna zadeva (tajga Lexusa sm pa u?er vidu u ?ivo, pa sm sam debel gledu, pol pa le vidim, da je Lexus) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lukc Napisano 20. oktober, 2012 Prijavi Napisano 20. oktober, 2012 Sam tale zadnji del od mazde mi je lep?i od lexusovega... Citiraj
Deeyan Napisano 20. oktober, 2012 Prijavi Napisano 20. oktober, 2012 mja, Lexus je bolj kvadratast Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 20. oktober, 2012 Prijavi Napisano 20. oktober, 2012 ?e ena zanimivost pri novi 6-ki;karavan je kraj?i kot limuzina, ima v kabini manj prostora a glej ga zlomka ve?ji prtlja?nik kot limuzina.Zanimivo. Citiraj
Jest Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Razlika med Takeri in Mazdo 6 III so menda minimalne ... vsaj tako pravijo na FBju Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Razlika med Takeri in Mazdo 6 III so menda minimalne ... vsaj tako pravijo na FBju Zanimivo, da ima Takeri ?e ve?jo masko kot nova 6-ka a je vse skupaj veliko bolj skladno, tako da je moje mnenje (in verjetno ?e mnenje par tiso? drugih), da absolutno ne bi smeli spredaj ni? tikati oz. "popravljati".Ker niso ni? naredili, da bi bilo bolj uporabno ali pa ne vem kako estetsko bolj?e. Da ne govorimo o zadnem delu, ki je pri novi 6-ki prav grd napram Takeriju. Citiraj
Deeyan Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Razlika med Takeri in Mazdo 6 III so menda minimalne ... vsaj tako pravijo na FBju Razlike so mogo?e res minimalne, ampak ?e malenkosti lohk hiter pokvarijo avto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lukc Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Avto bi ful bolj premium izgledal, ?e bi pustili auspuh tak kot je na takeriju. Citiraj
Dejan.P Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 na teh fotkah je ?estka spredaj lep? kot takeri Citiraj
Alex Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 na teh fotkah je ?estka spredaj lep? kot takeri Ne vem no, stvar okusa.t Meni Takeri gleda bolj strupeno,agresivno (kot ena ka?a) mazda 6 pa bolj veselo, kot da je pravkar pospravila enega dobrega odojka in je malo napihnjena ter si smeje v brk..Tako mi trenutno delujeta obe. Citiraj
Lukc Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Me je prav zanimalo kak?na je v beli barvi.. se mi zdi kar lepa.. (edino ta razmak pri prtlja?niku se mi zdi dost velik, mal grdo zgleda.. mogo?e je pozabil zapret dobro. ) Citiraj
jures Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Me je prav zanimalo kak?na je v beli barvi.. se mi zdi kar lepa.. (edino ta razmak pri prtlja?niku se mi zdi dost velik, mal grdo zgleda.. mogo?e je pozabil zapret dobro. ) pol je vsega pozabil zapreti, bela barva pa?. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan.P Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 meni na teh ne-sfoto?opanih fotkah tudi ni ravno za stran pogledat... ?e bi pod haubo imela kak ?estvaljnik bi bilo za premislit btw: se ?e kaj ve, kdaj pridejo v trgovine? Citiraj
Deeyan Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 jebemu, niti ni tolk slaba Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Na netu se ?e pojavlajo foto?op styling predelave in tole zgleda zlo sexy Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Alex Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 ok, na prvi sliki izgleda ?e kar v redu (ker je v redu kot fotografiranja), na ta drugi ni ne ti? ne mi? med kak?nim audijem, bmw in ne vem ?e ?im, zadnji del je pa ?e vedno mimo.Vsaj meni. Res bi bil z Takeri-nimi auspuhi dosti lep?i zadnji del. Ne vem, meni ne deluje sve?e, kot bi bila ?e nekaj ?asa zunaj. :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.