LabiGT Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 Ne vem, meni ne deluje sve?e, kot bi bila ?e nekaj ?asa zunaj. :ne vem: sej je, sam ma drugo ime: hyundai i40 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Lothar Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 ?e najbolj me moti, da ni mo?no dobit tak?ne s son?no streho. Takeri jo ima. Druga?e bi jo pa rad videl v ?ivo. Na slikah, recimo, me CX-5 sploh ne gane, v ?ivo pa zgleda kar strupeno. Druga?e pa, ?e bi kupoval novo ?estko, bi izbral kak?no temnej?o barvo. Tale rde?a mi ni preve? v?e?. sej je, sam ma drugo ime: hyundai i40 Ma, niti pod razno ne. Mogo?e zadnje lu?i (ki mi niso v?e?) malo spominjajo nanj, to je pa tudi vse. Citiraj
jures Napisano 31. oktober, 2012 Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 eno je ne vem kaj imajo tak feti? delati stebri?ek na tleh zadaj, da je avto res za 4 in ne za 5, pa karavana kupuje? ravno zarad placa... To je v Swiftu neprecenljivo, ker ima 3je vrat je zadaj podenj cel raven!Pa res ima presenetljiv ?um vetra?? V moji je ravno to najve?ji plus Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 31. oktober, 2012 Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 pa sred armature mi je lcd display ?ist mim Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lukc Napisano 11. november, 2012 Prijavi Napisano 11. november, 2012 Evo tukaj je opis nove Mazde6 v novem autobildu. (Nimam doma skenerja tako, je pa berljivo.. ) Citiraj
jures Napisano 12. november, 2012 Prijavi Napisano 12. november, 2012 Sam v tejli barvi z danasnjega mazda magazina je pa huda! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 rde?a mi je za bruhat, temne so mi pa nore.... wtf je pa to pri 05:00 - 180 na ?tevcu? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 wtf je pa to pri 05:00 - 180 na ?tevcu? pomoje da milj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 pomoje da milj lepo se vidi km/h ?e dacia ma vsaj 200 gor evo jajca gnila.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 kaksni japonci ste pa ne veste kje je finta... JDM kao bla bla...zdaj bo prisel Symon z renoldom pa vam bo povedal kje je catch...in vam delal sramoto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 na japonskem imajo vsi do 180km/h na ?tevcu Citiraj
jures Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 na japonskem imajo vsi do 180km/h na ?tevcu Sej smo gledal fast and furious tokio drift................ Sam kr ven pade?... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Po podatkih iz avtobilda je pri podrti klopi prtlja?nik karavanke toliko dolg, kot je pri moji mazduli, s tem da je tanova za 13cm dalj?a od moje. A zna kdo razlo?it situacijo da so novi avti na zunaj ?edalje ve?ji, pritem se jim pa nanoter prav ni? ne pozna. Pa ni samo primer pri mazdi. (si ne morem pomagat ampak ?e kupujem avto imam grdo navado, da se plazim z metrom po prtla?niku) Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Po podatkih iz avtobilda je pri podrti klopi prtlja?nik karavanke toliko dolg, kot je pri moji mazduli, s tem da je tanova za 13cm dalj?a od moje. A zna kdo razlo?it situacijo da so novi avti na zunaj ?edalje ve?ji, pritem se jim pa nanoter prav ni? ne pozna. Pa ni samo primer pri mazdi. (si ne morem pomagat ampak ?e kupujem avto imam grdo navado, da se plazim z metrom po prtla?niku) lahko je motorni del ve?ji, lahko je kraj?a medosna kljub vsemu, lahko so dali ve? prostora za noge....lahko lahko... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Notranjost mi nikakor ne potegne - sploh tist zaslon?ek je ?isti bruh. Iz generacije v generacijo dizajnersko notranjost nazaduje in ratuje.... Audi. Najbolj me pa jezi, da mi je Kia Optima veliko bolj v?e? v vseh pogledih kar se oblikovanja ti?e - sam ?e v vo?nji bi ju moral primerjat. Sploh zdele k ma Kia neke divje popuste, da te pride srednje opremljena Optima 22k?. Citiraj
jures Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Notranjost mi nikakor ne potegne - sploh tist zaslon?ek je ?isti bruh. Iz generacije v generacijo dizajnersko notranjost nazaduje in ratuje.... Audi. Najbolj me pa jezi, da mi je Kia Optima veliko bolj v?e? v vseh pogledih kar se oblikovanja ti?e - sam ?e v vo?nji bi ju moral primerjat. Sploh zdele k ma Kia neke divje popuste, da te pride srednje opremljena Optima 22k?. saj te bo minilo..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 saj te bo minilo..... Se prav pravi?, da naj kr Kio vzamem... sej cena je res cool Citiraj
Lukc Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Se prav pravi?, da naj kr Kio vzamem... sej cena je res cool Ja vzemi Kio, pa bo? redna stranka po servisih.. (potrjeno od parih prijateljev, ki jim je ?e ?al) Sej ne re?m, linije na optimi so lepe, avto me je fasciniral, ko sem se pa v cityparku vsedel not mi pa deluje takoo cheap.. ni prijeten ob?utek, ?e ko avto miruje.. Citiraj
jstdoma Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Tle je neki slik. Pa nima 180 na ?tevcu http://andoniscars.blogspot.com/2012/08/al...-wallpaper.html Citiraj
Dejan.P Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 manjka tisti "vau"... tut temna me ne vr?e ravno s stola... Kar se kie optime ti?e... v velenju sem zadnji? na servisu (jup... prodajajo tudi kie v isti hi?i) gledal ta avto... sej ne re?em, da ko jo z dale? pogleda? ni slaba, sam od blizu, ko mal potipa? materiale, pa deluje tolk cheap da ni za povedat... pa bolj kot jo gleda?, vedno ve? "pokradenih" dizajnarskih idej najde?... sploh na mondea mo?no vle?e od zadaj, spredaj pa chevroleta-hondo... Citiraj
Boss Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Ja vzemi Kio, pa bo? redna stranka po servisih.. (potrjeno od parih prijateljev, ki jim je ?e ?al) Hja nekateri so sli?ali zgodbice po kuloarjih, nekateri smo pa Kio dejansko ?e imeli in bli izredno zadovoljni. Citiraj
jures Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 Hja nekateri so sli?ali zgodbice po kuloarjih, nekateri smo pa Kio dejansko ?e imeli in bli izredno zadovoljni. tok kot je moj clarus karavan vzdr?al ?e ni noben....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 Hja nekateri so sli?ali zgodbice po kuloarjih, nekateri smo pa Kio dejansko ?e imeli in bli izredno zadovoljni. To je bilo neko?, ko so delali avte druga?e. Da je vse bolj podobna armatura audi-jevi? To mi je cool, ker mi je avdijeva (bila) do ta nove A3 ena najlep?ih.Pa si jo poglejte v tanovem A3. Sem najprej mislil, da gledam armaturno od kak?ne da?ije.Meni je zadnji del III ?e vedno sme?en.?e bi se vsaj dalo dat dol te kromane laj?tice vmes zadnjih lu?i. Citiraj
jures Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 To je bilo neko?, ko so delali avte druga?e. Da je vse bolj podobna armatura audi-jevi? To mi je cool, ker mi je avdijeva (bila) do ta nove A3 ena najlep?ih.Pa si jo poglejte v tanovem A3. Sem najprej mislil, da gledam armaturno od kak?ne da?ije.Meni je zadnji del III ?e vedno sme?en.?e bi se vsaj dalo dat dol te kromane laj?tice vmes zadnjih lu?i. ?al tudi za mazdo to velja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.