Seveda to se strinjam ,sem nisem mislil zdaj zaradi hitrosti ,jaz imam cx-7 turbo pa spet ga nikoli ne saltam na 2000 ,vedno tam okoli 3000-3500
Hvala ti,še nimam info ,mojstor pravi z ponedeljka lahk pogleda kVA je.upam da bojo fajn rešili da se ne rabim fukat z tim da moram auto vrnut nazaj.
A vem to ni tak da poveš da je do avto hiše,ker noben ti nebo po pravici povedo kVA je,danes sploh ni razlike ali kupiš od privat osebe ali avto hiše,ker to mi je prvi avto iz avto hiše in takoj težave,prej sem vedno kupil od privat osebe in nikoli težave nisem imel.
No, pa bomo še v odbojki dobili kakega našega "strokovnjaka" kot v rokometu in bo konec odbojke v Slo. Kot je temu tako tudi v smučanju in košarki. Počasi bomo eksotika v vseh športih.
https://www.rtvslo.si/sport/odbojka/cretu-ni-vec-selektor-slovenskih-odbojkarjev/734309
Največja dovoljena masa 3000 kg, nosilnost 2400 kg, ročni kiper nazaj, možnost navoznih ramp, da se lahko tudi kakšen avto odpelje,...
Ampak so cene take, da me je želja minila...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.