Dard4n Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Zivjo, moji mazdi bo zelo kmalu treba menjati zobati jermen, in sem trenutno na dopustu na Kosovu, kjer pa sem nasel zelo poceni zobati jermen in sponerje, ki pa so znamke MITSUBOSHI ( ki naj bi bila japonska firma, proizvajajo se pa v SINGAPORJU) me zanima ce ima mogoce kdo ze izkusnje z to znamko ?? Hvala! Citiraj
Deeyan Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Zivjo, moji mazdi bo zelo kmalu treba menjati zobati jermen, in sem trenutno na dopustu na Kosovu, kjer pa sem nasel zelo poceni zobati jermen in sponerje, ki pa so znamke MITSUBOSHI ( ki naj bi bila japonska firma, proizvajajo se pa v SINGAPORJU) me zanima ce ima mogoce kdo ze izkusnje z to znamko ?? Hvala! verjetno misli? Mitsubishi? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bossek Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 verjetno misli? Mitsubishi? pomoje je kar prav napisal http://www.mitsuboshi.co.jp/english/ Citiraj
LabiGT Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 lahk mava mini mazda-si.net srecanje (mx5 + mazda6) nese je prej prishtines Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Dard4n Napisano 18. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 18. julij, 2012 hehehehe mava lahko ampak sele cez neki caita zle mazde ni pr men loh mava samo mazda rover srecanje hehe jom prej Vushtrris Citiraj
Deeyan Napisano 19. julij, 2012 Prijavi Napisano 19. julij, 2012 pomoje je kar prav napisal http://www.mitsuboshi.co.jp/english/ sm ?e mislu, da gre za kake Kitajske ponaredke, ampak po tej strani sode? je to JPN roba, tak da verjetno niso slabe stvari Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 19. julij, 2012 Prijavi Napisano 19. julij, 2012 Dobr u?timite, pa v?e? mi je ime MAYDA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.