Skoči na vsebino

Znizanje kilometrine in dnevnic

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo danes smo bli obve??eni, da so nam veselo zmanj?ali kilomerine iz 0,37 na 0,25? po km

dnevnice pa iz 55 na 44?.

S kako argumentacijo, lepo prosim? Bencin gre gor za popizdit, vsi spremljani stro?ki avta tudi a zdaj naj se s svojim avtom vozim za ?e manj ? okoli strank, ker je slu?ben avto "predrag"

Prav tako ?e 5 let ne pustijo dvignit cen javnega prevoza..

ve? kaj draga vlada...

naredi uslugo slovenskemu narodu in se stegni v najve?jih mukah.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Ne se sekirat... var?evalni ukrepi bodo povzro?ili kolaps sistemov ;)

uporabniki, ki bodo/bomo imeli, pa bodo/bomo lahko brezglavo tro?ili ?e naprej... potro?ni?tvo ne bo zamrlo...

in to bo edino gonilo slovenskega "gospodarstva"... me prav zanima, kdaj bomo lahko spet normalno delali (produkte, proizvode, nekaj, kar bo dvigovalo standard vsem, ne samo ?efom/direktorjem/poslancem)...

yebiga... se gremo selit v Avstralijo, bomo kenguruje boksat u?ili :D

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Dnevnice so zni?ane samo za tujino tako, da bo potrebno delat samo doma.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

glih dnevnice so ble najbols...delu cev mesec lepo v tujini placa doma cakala,pa se iz tm prnesu dost fedra...

zgleda da sm pravi cajt nehu delat.

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

Ma kak?ne dnevnice. Pred leti je bilo res fletno, sedaj je za nas je kazen ?e moramo it v tujino. Odcufajo ti za fru?tek, pa potem za kosilo v firmi in na koncu ostane ena mizerna zadeva. Ker pa odpadejo dodatki ki jih dobi? pri delu doma, izgubi? vsaj 2x toliko kod dobi? z dnevnicami.

Se apsolutno pridru?ujem Gustavu glede lepih ?elja na?i vladi. Upam da se ji ne izide namen, da narod crkne preden crknejo oni.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Se apsolutno pridru?ujem Gustavu glede lepih ?elja na?i vladi. Upam da se ji ne izide namen, da narod crkne preden crknejo oni.

Jaz res ?elim, da se na? vrli Janez Jan?a ni motil in bojo res pred?asne volitve. Je pa tudi res, da ni ve? nobene pametne alternative. SD so danes lajali, da ni?anje prometnih kazni ni paetno ker ni nobenih raziskav kaj se bo potem zgodilo. Ja kaj kurac, manj bo dr?ava pokasirala, nesre? bo pa pribli?no isto! Potem pa bluzijo, da je manj nesre? s smrtnim izzidom. Me zanima koliko je nesre? s te?jimi in la?jimi po?kodbami ker so avti ravno toliko varnej?i kolikor je manj teh nesre?, ?e kdo mene vpra?a. Da bi pa bila kaka razlika glede hitrosti na cesti pa ne opazim. Prvi teden po podra?itvi ?e, zdaj je vse po starem.
Napisano

Jaz res ?elim, da se na? vrli Janez Jan?a ni motil in bojo res pred?asne volitve.

Mah kurc, sej obljublja, da bodo odstopili sam kaj ko njegove obljube niso vredne pol pizde mrzle vode :(

33112_1.png

Napisano

js ne grem na nobene volitve ve? sploh, pa nej dajo sami seb prst u rit :zvizga:

ma ne sam prst, kr celo pest nej si not zarinejo...

33112_1.png

Napisano

meni se je znizala dnevnica (albanija npr. iz 44 na 32 eur), kilometrina je ista (0.37eur/km)...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

meni se je znizala dnevnica (albanija npr. iz 44 na 32 eur), kilometrina je ista (0.37eur/km)...

ni problema - potuj pono?i pa te dnevnice ne tangirajo - no?nice pa so ostale iste... :zvizga::hudicek:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.