mihajlo Napisano 22. julij, 2012 Prijavi Napisano 22. julij, 2012 prosim za nasvet.Pri mazdi 6 1.8 te 2010 ,mi med vo?njo ugasne radio,takoj ko ugasne se mi nazaj pri?ge ,samo da so postaje vse zme?ane in jih moram vsaki? nastaviti ponovno.Ta prekinitev ne moti motorja,samo radio.ali je kdo imel podobne te?ave,in kako jih je re?il. hvala Citiraj
adormi11 Napisano 22. julij, 2012 Prijavi Napisano 22. julij, 2012 Preveri konektor na radiu, ker ti nekje prekinja ali maso, ali pa 12V. Citiraj
molek Napisano 22. julij, 2012 Prijavi Napisano 22. julij, 2012 prosim za nasvet.Pri mazdi 6 1.8 te 2010 ,mi med vo?njo ugasne radio,takoj ko ugasne se mi nazaj pri?ge ,samo da so postaje vse zme?ane in jih moram vsaki? nastaviti ponovno.Ta prekinitev ne moti motorja,samo radio.ali je kdo imel podobne te?ave,in kako jih je re?il. hvala Enako se je dogajalo ob?asno pri moji M6, 2008. Radijo je bil garancijsko zamenjan, ker naj bi bila tokar pogosta te?ava pri M6. Od zamenjave naprej (2009) ni bilo nobenih te?av ve?. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.