STAJERC Napisano 10. julij, 2005 Prijavi Napisano 10. julij, 2005 Zadnje ?ase opa?am, da mi ventilacija ne dela kot bi mogla. Komande za razporeditev toka zraka delajo, tudi gumb za notranje kro?enje zraka dela ok, vendar v kabino ne pride veliko zraka (beri ni ?utiti pihanja, kjub temu da je ventilator na 4 stopnji in se tudi ?uje da se vrti), prav tako se avo ob vsakem de?ju rosi. A mogo?e kdo ve kaj bi bilo lahk narobe? Sumim da je zadelan filter kabine ali kaj podobnega pa ne vem kje je ta filter. LP Citiraj
Guest DANDO Napisano 10. julij, 2005 Prijavi Napisano 10. julij, 2005 ob vsakem de?ju vsaj iz mojih izku?enj pa jih imam kar nekaj teh ba avto vedno rosi, edino kar mi takrat pomaga je kloima, ki zrak izsu?i, zakaj se rosijo tej avtoi mi pa tudi na servisu niso vedli povedat. Citiraj
David Napisano 10. julij, 2005 Prijavi Napisano 10. julij, 2005 Evo tle je blo napisano in narisano kako o?isti? filtre kabine...ki verjetno ma? zapacane..... KLIK LP david Citiraj Feel free....
STAJERC Napisano 10. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2005 Do sedaj nisem imel problema. Je pa pihanje na vetrobransko steklo ob?utno manj?e kot prej, zato sumim, da je dovod zraka zama?en. LP Citiraj
Guest DANDO Napisano 10. julij, 2005 Prijavi Napisano 10. julij, 2005 snemi tisto rozeto kot so ti svetovali, 15 min dela, potem pa ?e ne bo bolje pa naprej.nekje mora? za?et.navsezadnje, ?e tim je kaj crknilo ima? itak pri meni na kg. Citiraj
STAJERC Napisano 10. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2005 Sem vse odprl in ni blo not nobene svinjarije, tak da bom moral razkopat tam dol pod armaturko. A je mogo?e ?e kdo kdaj delal to, da mi olaj?a delo z kakimi nasveti? Citiraj
Guest DANDO Napisano 10. julij, 2005 Prijavi Napisano 10. julij, 2005 kaj bo? zdaj ugotavljal pod armaturo.?e si pri?el do tega,da ventilator ne vle?e dobr, je pa? to.a si probal ?e delajo vse ?tiri brzine, pa ?e prekati usmrerjajo zrak, kakor na?tela?.da bi se kanali zama?ili je nemogo?e, skoraj,potem bi ti kje pihalo ve? na drugi strani manj. Citiraj
STAJERC Napisano 11. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2005 Delajo vse ?tiri brzine ventilatorja, pa tudi usmerjevalnik zraka dela, lahk pa da se je kaj vmes zataknalo, pa ne usmeri vsega zraka tja kot bi moral! Bomo vidli ko bom razdrl tam spodaj. Zdaj grem pa za par dni na dopust pa bomo pol vidli kaj bo! LP Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.