Skoči na vsebino

Golf III Turbo....580HP

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ok to pa je ena zadeva ki me je nadvse impresionirala.....noro!! Dejte bit pozorni na power ko da gas ven z ovinka.....CRAZZYYYY ?zmeden?

KLIK KLIK KLIK

LP daVid

Feel free....

Napisano

More delat....klikni play parkrat pa po?aki mal ki je velik film?ek......

LP daVid

Feel free....

Napisano

Ok to pa je ena zadeva ki me je nadvse impresionirala.....noro!! Dejte bit pozorni na power ko da gas ven z ovinka.....CRAZZYYYY ?zmeden?

KLIK KLIK KLIK

LP daVid

Mislim, to pa skoraj ne morem verjet - kot da tekmuje proti Fi?ekom (brez zamer prosim)!!! :blink::blink::blink:

Tega ?e jaz z mojo Mazdo ne zmorem... :hohoho:

Papa, Tomi
Napisano

Ej res je hudo....kadar prehiti take avte.,...noroooo..... :mi pijemoo:

LP daVid

Feel free....

Napisano

a se men sam zdi, al stisne NOS na ravnini k jih prehiteva? poslu?ite zvok...brez NOS-a bi blo tole zelo neverjetno!

LP, Rejc

Napisano

a se men sam zdi, al stisne NOS na ravnini k jih prehiteva? poslu?ite zvok...brez NOS-a bi blo tole zelo neverjetno!

LP, Rejc

Mislim da ne.....to sam turbina zapiska......n? nos.....

LP daVid

Feel free....

• 3 meseci kasneje...
Napisano

LP, Rejc

Pa, ?e ima? ti eno super-duper turbo avto z toliko konji res ni pomoje pomoje res ne rabi? N2O za prehitevanje. Pa avto ima pomoje minimalno te?o... Samo a ni ?e enkrat tole bilo na forumu?

Red Devil Oziroma ravno kontra, ta tema je starej?a. :D

Sam kak?en more bit tole ob?utek. :vesel: Saj vidite kako to gre ?ez ovinke. :bravo::cheers: Noro!

Napisano

Ja prej?njo temo sem tudi jest zalimal....to je pa film?ek no. 2...... That's why,..... :bravo:

LP dAVid

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.