David Napisano 10. julij, 2005 Prijavi Napisano 10. julij, 2005 Ok to pa je ena zadeva ki me je nadvse impresionirala.....noro!! Dejte bit pozorni na power ko da gas ven z ovinka.....CRAZZYYYY KLIK KLIK KLIK LP daVid Citiraj Feel free....
Guest DANDO Napisano 10. julij, 2005 Prijavi Napisano 10. julij, 2005 zadeva ne funkcionira-tema na videu Citiraj
Sishi Napisano 10. julij, 2005 Prijavi Napisano 10. julij, 2005 Ja sem enkrat vidu podobno Golf z 900HP... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
David Napisano 10. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2005 More delat....klikni play parkrat pa po?aki mal ki je velik film?ek...... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 10. julij, 2005 Prijavi Napisano 10. julij, 2005 Ok to pa je ena zadeva ki me je nadvse impresionirala.....noro!! Dejte bit pozorni na power ko da gas ven z ovinka.....CRAZZYYYY KLIK KLIK KLIK LP daVid Mislim, to pa skoraj ne morem verjet - kot da tekmuje proti Fi?ekom (brez zamer prosim)!!! Tega ?e jaz z mojo Mazdo ne zmorem... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 10. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2005 Ej res je hudo....kadar prehiti take avte.,...noroooo..... :mi pijemoo: LP daVid Citiraj Feel free....
dilar Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 a se men sam zdi, al stisne NOS na ravnini k jih prehiteva? poslu?ite zvok...brez NOS-a bi blo tole zelo neverjetno! LP, Rejc Citiraj
David Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 a se men sam zdi, al stisne NOS na ravnini k jih prehiteva? poslu?ite zvok...brez NOS-a bi blo tole zelo neverjetno! LP, Rejc Mislim da ne.....to sam turbina zapiska......n? nos..... LP daVid Citiraj Feel free....
LEPI Napisano 25. oktober, 2005 Prijavi Napisano 25. oktober, 2005 dobr gre ta golf pomojm da tud nitro stisne na ravnin ka jih prehiteva Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 25. oktober, 2005 Prijavi Napisano 25. oktober, 2005 In sekven?ni menjalnik je tud pomoje Citiraj
Symon Napisano 27. oktober, 2005 Prijavi Napisano 27. oktober, 2005 a se men sam zdi, al stisne NOS na ravnini k jih prehiteva? poslu?ite zvok...brez NOS-a bi blo tole zelo neverjetno!LP, Rejc Pa, ?e ima? ti eno super-duper turbo avto z toliko konji res ni pomoje pomoje res ne rabi? N2O za prehitevanje. Pa avto ima pomoje minimalno te?o... Samo a ni ?e enkrat tole bilo na forumu?Red Devil Oziroma ravno kontra, ta tema je starej?a. Sam kak?en more bit tole ob?utek. Saj vidite kako to gre ?ez ovinke. Noro! Citiraj
David Napisano 28. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 Ja prej?njo temo sem tudi jest zalimal....to je pa film?ek no. 2...... That's why,..... LP dAVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.