Shrek Napisano 6. junij, 2016 Prijavi Napisano 6. junij, 2016 Eeee, super! To je prava informacija... HVALA!! Citiraj
Shrek Napisano 8. junij, 2016 Prijavi Napisano 8. junij, 2016 Naj se ?e enkrat zahvalim za uporabne informacije... Parkiral sem pri znaku za prepovedan promet...proti kantam za smeti... Je bila pa kar gu?va...ob 15 30 sem odpeketal proti posavju... LP Citiraj
Jest Napisano 8. junij, 2016 Prijavi Napisano 8. junij, 2016 Naj se ?e enkrat zahvalim za uporabne informacije... Parkiral sem pri znaku za prepovedan promet...proti kantam za smeti... Je bila pa kar gu?va...ob 15 30 sem odpeketal proti posavju... LP Ce si bil tako zgodaj, pa verjamem, da je bila guzva... ker cel kup folka pride iz "hribov" gre na siht v Ljubljano z vlakom... pa parkira tukaj okoli zelezniske postaje ... Pozno popoldne in zvecer pa ni vec takega problema ... Srecanje lutkovnih skupin? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 8. junij, 2016 Prijavi Napisano 8. junij, 2016 Ce si bil tako zgodaj, pa verjamem, da je bila guzva... ker cel kup folka pride iz "hribov" gre na siht v Ljubljano z vlakom... pa parkira tukaj okoli zelezniske postaje ... Pozno popoldne in zvecer pa ni vec takega problema ... Srecanje lutkovnih skupin? tudi ena z 'ravnine' naredi tako Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Shrek Napisano 8. junij, 2016 Prijavi Napisano 8. junij, 2016 Neko gledali?ko tekmovanje so imeli... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.